Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. Sun inapoi la apelurile pierdute.
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Victor Hugo
Pagini:  ( 1 )  2 3 4 >>  
        Detalii

Despre literatura - Victor Hugo

Anticariat carti filozofie, eseuri, critica
Format: 14/10 cm-
Fara descriere
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Notre-Dame de Paris - Victor Hugo

Anticariat carti literatura universala
Format: 20/13 cm-
cartonat, cu imitatie de piele, verde

Notre-Dame de Paris este un roman al scriitorului francez Victor Hugo, publicat in 1831. Titlul se referă la Catedrala Notre-Dame din Paris, locul de desfășurare a acțiunii romanului.

Notre-Dame de Paris a fost descris ca fiind un text cheie al literaturii franceze, Fiind adaptat pentru film de peste o 12 ori, pe lângă numeroasele adaptări pentru televiziune și teatru. Romanul a încercat să conserve valorile culturii franceze într-o perioadă de mari schimbări, care a dus la distrugerea multor structuri gotice franceze. Romanul a făcut din Notre-Dame de Paris o emblemă națională și a servit drept catalizator pentru un interes reînnoit în restaurarea stilului gotic
Povestea se petrece la Paris în 1482, în timpul domniei lui Ludovic al XI-lea. Esmeralda, o frumoasă dansatoare țigancă în vârstă de 16 ani, reprezintă interesul romantic și sexual al mai multor bărbați, printre care căpitanul Phoebus de Chateaupers, poetul Pierre Gringoire, clopotarul cocoșat al catedralei, Quasimodo, și gardianul său, arhidiaconul Claude Frollo. Frollo este sfâșiat între dorința obsesivă pentru Esmeralda și regulile catedralei Notre Dame. El îi ordonă lui Quasimodo să o răpească, dar Quasimodo este capturat de Phoebus și gărzile sale. După ce acesta o salvează, Esmeralda devine îndrăgostită de Phoebus. Gringoire, care a încercat să o ajute pe Esmeralda, dar a fost doborât de Quasimodo, se rătăcește fără să vrea în „Curtea Miracolelor”, populată de țigani și de trubaduri. Aceștia sunt pe punctul de a-l spânzura, dar Esmeralda îl salvează acceptând să se căsătorească cu el timp de patru ani.

A doua zi, Quasimodo este condamnat să fie biciuit și pus la stâlp timp de două ore, urmate de încă o oră de expunere publică. El cere apă. Esmeralda, văzându-l, se apropie și îi oferă un pahar de apă. Ea îl salvează și îi răpește inima.

Mai târziu, Frollo îl urmează pe Phoebus la un han unde intenționează să o întâlnească pe Esmeralda și privește cum căpitanul o seduce pe fată. Inflamat de gelozie, Frollo îl înjunghie pe Phoebus. Esmeralda este arestată și acuzată atât de tentativă de omor asupra lui Phoebus, cât și de vrăjitorie, și este condamnată la moarte prin spânzurare. În timp ce este întemnițată, în așteptarea execuției, Esmeralda este vizitată de Frollo. Arhidiaconul îi mărturisește dragostea sa pentru ea și îi promite că o va ajuta să evadeze dacă ea îi va răspunde la fel. Cu toate acestea, recunoscându-l ca fiind adevăratul atacator al lui Phoebus, ea îl respinge cu furie. În timp ce Esmeralda este condusă la spânzurătoare, Quasimodo se coboară de pe Notre-Dame și o duce în catedrală, protejând-o temporar - în virtutea legii sanctuarului - de arestare.

Mai târziu, Frollo îl informează pe Gringoire că Curtea Parlamentului a votat pentru a-i retrage Esmeraldei dreptul la sanctuar, astfel încât aceasta nu mai poate căuta adăpost în catedrală și va fi dusă pentru a fi executată. Clopin Trouillefou, liderul țiganilor, află vestea de la Gringoire și mobilizează Curtea Miracolelor pentru a ataca Notre-Dame și a o salva pe Esmeralda.

Când Quasimodo îi vede pe țigani, presupune că sunt acolo pentru a-i face rău Esmeraldei, așa că îi alungă. În timp ce Quasimodo apără catedrala împotriva invadatorilor, zarva ajunge la rege, care este informat în mod eronat că cei care atacă catedrala sunt dornici să o spânzure pe Esmeralda, în loc să încerce să o salveze. Regele ordonă autorităților să îi expedieze pe invadatori și cere executarea imediată a Esmeraldei pentru a aplana tulburările. În haosul creat, Esmeralda este luată din catedrală de Frollo și Gringoire.

Frollo încearcă din nou să cucerească dragostea Esmeraldei, dar fata afirmă că preferă să moară decât să fie cu el. Frollo o trădează pe Esmeralda; se duce să alerteze autoritățile și o prinde în capcană cu sora Gudule, o femeie retrasă care îi urăște extrem de mult pe țigani, deoarece crede că aceștia i-au mâncat fiica cea mică. Cu toate acestea, se descoperă că Gudule este de fapt mama naturală a Esmeraldei și că Esmeralda este fiica pierdută de mult timp a lui Gudule, Agnes, răpită și crescută de țigani. Reuniunea fericită a celor două femei este întreruptă când oamenii regelui sosesc pentru a o duce pe Esmeralda la spânzurătoare. Gudule, disperată, se agață de Esmeralda chiar și atunci când aceasta este dusă la locul execuției. Gărzile o trag pe bătrână de pe fiica ei, iar aceasta cade pe trotuar și moare din cauza impactului.

Din turnul Notre-Dame, Frollo și Quasimodo asistă la spânzurarea Esmeraldei. Frollo râde triumfător de moartea Esmeraldei; observând acest lucru, Quasimodo îl împinge pe Arhidiacon de la înălțimea catedralei spre moarte. Neavând pentru ce să mai trăiască, Quasimodo dispare și nu mai este văzut niciodată.

În epilog, scheletul diform al lui Quasimodo este găsit mulți ani mai târziu îmbrățișând un alt schelet, în casa mormintelor, o groapă comună în care erau aruncate fără discernământ cadavrele celor nevoiași și ale criminalilor, ceea ce sugerează că Quasimodo a căutat-o pe Esmeralda printre cadavrele în descompunere și s-a întins lângă ea, lăsându-se să moară încet în timp ce o ținea în brațe. În timp ce gărzile încearcă să despartă scheletele, scheletul său se face praf.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Ultima zi a unui condamnat - Victor Hugo

Anticariat carti carte veche
Format: 19/12,5 cm-
carte veche
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Gavroche - Victor Hugo

Anticariat carti copii, elevi, scolari, aventura, povesti, basme
Format: 22/17 cm-
ilustratii de Adriana Mihailescu
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Ispita si cele 10 porunci - antologie

Anticariat carti literatura universala
Format: 18/10,5 cm-
contine:
ISPITA
- Cristian Teodorescu - Esecul lui Moise
- Fiodor Mihailovici Dostoievski - Marele inchizitor
- Washington Irving - Diavolul si Tom Walker

Porunca intai
- Nikolai Vasilievici Gogol - Viy
- Charles Baudelaire - Omul Dumnezeu
- Adelbert von Chamisso - Peter Schlemihl

Porunca a doua
- Herman Melville - Moby Dick

Porunca a treia
- Lautreamont - Canturile lui Maldoror
- Anatole France - Pilat din Pont

Porunca a patra
- I. L. Caragiale - Repaosul duminical
- Charles Dickens - Duminicile in trei epoci

Porunca a cincea
- Ion Creanga - Soacra cu trei nurori

Porunca a sasea
- Frank Kafka - Colonia penitenciara
- A. R. Morlan - In loc minunat, in loc cu verdeata

Porunca a saptea
- A. David - Spargatoarea de case

Porunca a opta
- Victor Hugo - Mizerabilii
- Boris Vian - Oinims de aur
- Gilbert Keith Chesterton - Stelele zburatoare

Porunca a noua
- Villiers de L,isle-Adam - Regina Ysabeau
Adgar Allam Poe - Crimele din Rue Morgue

Porunca a zecea
- Mark Twain - Bancnota de un milion de lire sterline
- Ambrose Bierce - Un incendiu ratat


Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Antologie de texte literare clasele I - IV - nu este mentionat

Anticariat carti copii, elevi, scolari, aventura, povesti, basme
Format: 23,5/16,5 cm-
NU ESTE PE STOC, INSA O CAUT LA COMANDA - pentru detalii va rog puneti cartea in cos. Scrieti la observatii ceva de genul: stiu ca nu e pe stoc dar doresc sa o cautati pentru mine si finalizati comanda. FOARTE EFICIENT ESTE DACA SUNATI LA TELEFON – clik pe butonul Contact si gasiti nr de telefon.
va voi trimite un mesaj cu un fisier atasat cu conditiile pentru a cauta aceasta carte sau mai multe altele care poate nici nu sunt postate pe site si le doriti !

CUPRINS:
CLASA I
- Alexandru Andritoiu - a.b.c. - 5
- Tudor Arghezi - Alfabetul - 6
Zdreanta - 7
- Otilia Cazimir
De pe-o „buna dimineata" - 8
Gospodina - 8
Matisorii - 9
- George Cosbuc - Povestea gastelor - 10
Cantec - 11
- Mihai Eminescu
Somnoroase pasarele - 12
- Elena Farago - Catelusul schiop - 13
Gandacelul - 13
- Sfatul degetelor (dupa Jean Aicard) - 14
- Nicolae Labis - Pacalici la scoala - 15
- George Sion - Limba romaneasca - 16
- Nichita Stanescu - Cea mai scumpa! - 16
- Alexandru Sahighian - Chipul cifrelor - 17
- George Topirceanu - Cati ca voi- 18
- Duiliu Zamfirescu - Barza - 19
- Vladimir Colin
Povestea ceasului cu inima - 20
- Ion Creanga - Punguta cu doi bani - 23
Ursul pacalit de vulpe - 26
- Victor Eftimiu - Fluierul ciobanasului - 29
- Calin Gruia - Ciubotelele ogarului - 34
- Petre Ispirescu - Praslea cel Voinic si
merele de aur - 37
- Alexandru Mitru
Cum s-a stricat prietenia dintre
caine si pisica - 45
- Hans Christian Andersen
Fetita cu chibriturile - 49
- Fratii Grimm - Frumoasa adormita - 51
- Serghei Mihailov
Povestea celor trei purcelusi - 54

CLASA a Il-a
- Grigore Alexandrescu
Soarecele si pisica - 56
Cainele si catelul - 57
- Mos Nae (Batzaria)
Socoteala lui Haplea - 59
- Lucian Blaga - Belsug - 60
- Nina Cassian - Printul Miorlau - 61
- Otilia Cazimir - Vara - 63
- George Cosbuc - Nunta in codru - 64
Concertul primaverii - 65
- Elena Farago - Motanul pedepsit - 67
Bondarul lenes - 67
- Bogdan Petriceicu Hasdeu - Bradul- 67
- Nichita Stanescu - Iarna - 69
- Gheorghe Tomozei - Puiul - 70
- George Topirceanu
Balada unui greier mic - 70
Acceleratul - 71
- Ion Agarbiceanu - Papadia - 72
- Ion Creanga - Fata babei si fata mosneagului - 76
Povestea porcului- 81
- Vladimir Colin
Povestea ursului cafeniu - 93
- Barbu Stefanescu Delavrancea
Neghinita - 96
Bunicul - 103
- Victor Eftirniu - Paunasul codrilor - 106
- Mihai Eminescu
Fat-Frumos din Lacrima - 112
- Petre Ispirescu
Fata saracului cea isteata - 128
- Alexandru Mitru - Banul muncit- 135
Tomita iepurasul - 138
- Fanus Neagu - In ajun de Anul Nou - 141
- Ioan Slavici - Doi feti cu stea in frunte - 143
De ce isi canta cucul numele - 150
Lupul, calul si puiul de vulpe - 150
- La Fontaine - Vulpea si strugurii - 152
Stejarul si ghinda - 152
Greierele si furnica - 153
Corbul si vulpea - 154
- Edmondo de Amicis - Micul copist- 155
- H. Chr. Andersen - Printul fermecat - 159
- Lev N. Tolstoi - Creanga de alun - 163
- Rudyard Kipling - Povestea balenei - 165

CLASA a III-a
- Vasile Alecsandri - Iarna - 168
Miezul iemei - 169
- Lucian Blaga - Carabusul de arama - 170
- Ana Blandiana - Cine poate sti- 171
- George Cosbuc - Pasa Hassan - 172
Iarna pe ulita - 173
- Alexandru Donici
Racul, broasca si stiuca - 175
- Petre Dulfu - Mostenirea - 176
- Mihai Eminescu- Calin (file de poveste) - 179
- Octavian Goga - Toamna - 181
- Alexe Mateevici- Limba noastra - 182
- Nichita Stanescu- Bunicul (despre cele patru rase) - 183
- George Topirceanu
Rapsodii de primavara - 183
- Ion Agarbiceanu - Intaiul drum - 185
- Ion Creanga- Povestea unui om lenes - 192
Poveste - 193
- Ion Luca Caragiale - D-l Goe - 197
- Barbu Stefanescu Delavrancea
Bunica - 201
- Calin Gruia - Izvorul fermecat- 204
- Petre Ispirescu - Sarea in bucate - 208
- Alexandru Mitru - Pacala si Tandala - 214
Tatal si cei zece feciori - 215
- Ioan Slavici- Spaima Zmeilor - 218
- Marin Sorescu
Muntele cel Hodoronc-Tronc - 223
- Emil Garleanu - Caprioara - 224
- Fanus Neagu - Tarziu, cand zapezile sunt albastre - 225
- Mihail Sadoveanu - Ianos Nazdravan - 228
Narodul si luna - 232
Legenda inului - 232
Saracul si hotii - 234
Boierul si Pacala - 234
Legenda privighetoarei - 235
- Hans Christian Andersen
Ratusca cea urata - 237
- Carlo Collodi- Pinocchio - 244
- Alphonse Daudet
Extraordinarele aventuri ale lui Tartarin din Tarascon - 252
- Joseph Jacobs - Jack si vrejul de fasole - 255
- Rudyard Kipling- Povestea Iinocetului - 260
- Oscar Wilde - Printul fericit- 262

CLASA a lV-a
- Dimitrie Bolintineanu - Daniil Sihastru - 270
Tepes si solii - 271
- Ion Barbu - Dupa melci - 273
- George Cosbuc - Cantecul redutei - 274
- Alexe Mateevici - Cantec de leagan - 275
- Vasile Alecsandri - Vasile Porojan - 276
- Eusebiu Camilar - Stejarul din Borzesti - 278
- I. L. Caragiale - Vizita - 282
- Ion Creanga - Amintiri din copilarie - 286
- Victor Eftimiu - Omul de piatra - 288
- Calin Gruia - Ospatul - 297
- Calistrat Hogas - Furtuna - 300
- Alexandru Mitru - Legendele Olimpului- 302
- Cezar Petrescu - Fram, ursul polar - 310
- Mihail Sadoveanu - Un om nacajit - 319
- Vasile Voiculescu - Ciobanila - 323
- Edmondo de Amicis - Cuore, inima de copil- 329
- Frank Baum - Vrajitorul din Oz - 332
- Edgar Rice Burroughs - Tarzan, omul maimuta - 343
- Gustav Bürger - Uimitoarele calatorii si aventuri, pe uscat si pe apa, ale baronului von Münchhausen asa cum obisnuia sa le povesteasca el insusi, la un pahar de vin, prietenilor sai - 356
- Lewis Carroll - Peripetiile Alicei in Lumea Oglinzii - 360
- Miguel Saavedra de Cervantes - Minunatele ispravi ale vestitului cavaler Don Quijote - 365
- Daniel Defoe - Robinson Crusoe - 369
- Anatole France - Cartea prietenului meu - 385
- Victor Hugo - Mizerabilii - 393
- Rudyard Kipling - Cartea junglei - 396
- Jack London - Colt Alb - 411
- Jonathan Swift - Calatoriile lui Gulliver - 414
- Antoine de Saint-Exupery - Micul print - 425
- Mark Twain - Aventurile lui Tom Sawyer - 428
- Mic dictionar - 432
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Rinul - Victor Hugo

Anticariat carti biografii, memorii, jurnale
Format: 21/15 cm-
cartonata, nu mai are supracoperta

Scrisori catre un prieten
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Notre Dame de Paris - Victor Hugo

Anticariat carti literatura universala
Format: 16/11 cm-
2 volume

Notre-Dame de Paris este un roman al scriitorului francez Victor Hugo, publicat in 1831. Titlul se referă la Catedrala Notre-Dame din Paris, locul de desfășurare a acțiunii romanului.

Notre-Dame de Paris a fost descris ca fiind un text cheie al literaturii franceze, Fiind adaptat pentru film de peste o 12 ori, pe lângă numeroasele adaptări pentru televiziune și teatru. Romanul a încercat să conserve valorile culturii franceze într-o perioadă de mari schimbări, care a dus la distrugerea multor structuri gotice franceze. Romanul a făcut din Notre-Dame de Paris o emblemă națională și a servit drept catalizator pentru un interes reînnoit în restaurarea stilului gotic
Povestea se petrece la Paris în 1482, în timpul domniei lui Ludovic al XI-lea. Esmeralda, o frumoasă dansatoare țigancă în vârstă de 16 ani, reprezintă interesul romantic și sexual al mai multor bărbați, printre care căpitanul Phoebus de Chateaupers, poetul Pierre Gringoire, clopotarul cocoșat al catedralei, Quasimodo, și gardianul său, arhidiaconul Claude Frollo. Frollo este sfâșiat între dorința obsesivă pentru Esmeralda și regulile catedralei Notre Dame. El îi ordonă lui Quasimodo să o răpească, dar Quasimodo este capturat de Phoebus și gărzile sale. După ce acesta o salvează, Esmeralda devine îndrăgostită de Phoebus. Gringoire, care a încercat să o ajute pe Esmeralda, dar a fost doborât de Quasimodo, se rătăcește fără să vrea în „Curtea Miracolelor”, populată de țigani și de trubaduri. Aceștia sunt pe punctul de a-l spânzura, dar Esmeralda îl salvează acceptând să se căsătorească cu el timp de patru ani.

A doua zi, Quasimodo este condamnat să fie biciuit și pus la stâlp timp de două ore, urmate de încă o oră de expunere publică. El cere apă. Esmeralda, văzându-l, se apropie și îi oferă un pahar de apă. Ea îl salvează și îi răpește inima.

Mai târziu, Frollo îl urmează pe Phoebus la un han unde intenționează să o întâlnească pe Esmeralda și privește cum căpitanul o seduce pe fată. Inflamat de gelozie, Frollo îl înjunghie pe Phoebus. Esmeralda este arestată și acuzată atât de tentativă de omor asupra lui Phoebus, cât și de vrăjitorie, și este condamnată la moarte prin spânzurare. În timp ce este întemnițată, în așteptarea execuției, Esmeralda este vizitată de Frollo. Arhidiaconul îi mărturisește dragostea sa pentru ea și îi promite că o va ajuta să evadeze dacă ea îi va răspunde la fel. Cu toate acestea, recunoscându-l ca fiind adevăratul atacator al lui Phoebus, ea îl respinge cu furie. În timp ce Esmeralda este condusă la spânzurătoare, Quasimodo se coboară de pe Notre-Dame și o duce în catedrală, protejând-o temporar - în virtutea legii sanctuarului - de arestare.

Mai târziu, Frollo îl informează pe Gringoire că Curtea Parlamentului a votat pentru a-i retrage Esmeraldei dreptul la sanctuar, astfel încât aceasta nu mai poate căuta adăpost în catedrală și va fi dusă pentru a fi executată. Clopin Trouillefou, liderul țiganilor, află vestea de la Gringoire și mobilizează Curtea Miracolelor pentru a ataca Notre-Dame și a o salva pe Esmeralda.

Când Quasimodo îi vede pe țigani, presupune că sunt acolo pentru a-i face rău Esmeraldei, așa că îi alungă. În timp ce Quasimodo apără catedrala împotriva invadatorilor, zarva ajunge la rege, care este informat în mod eronat că cei care atacă catedrala sunt dornici să o spânzure pe Esmeralda, în loc să încerce să o salveze. Regele ordonă autorităților să îi expedieze pe invadatori și cere executarea imediată a Esmeraldei pentru a aplana tulburările. În haosul creat, Esmeralda este luată din catedrală de Frollo și Gringoire.

Frollo încearcă din nou să cucerească dragostea Esmeraldei, dar fata afirmă că preferă să moară decât să fie cu el. Frollo o trădează pe Esmeralda; se duce să alerteze autoritățile și o prinde în capcană cu sora Gudule, o femeie retrasă care îi urăște extrem de mult pe țigani, deoarece crede că aceștia i-au mâncat fiica cea mică. Cu toate acestea, se descoperă că Gudule este de fapt mama naturală a Esmeraldei și că Esmeralda este fiica pierdută de mult timp a lui Gudule, Agnes, răpită și crescută de țigani. Reuniunea fericită a celor două femei este întreruptă când oamenii regelui sosesc pentru a o duce pe Esmeralda la spânzurătoare. Gudule, disperată, se agață de Esmeralda chiar și atunci când aceasta este dusă la locul execuției. Gărzile o trag pe bătrână de pe fiica ei, iar aceasta cade pe trotuar și moare din cauza impactului.

Din turnul Notre-Dame, Frollo și Quasimodo asistă la spânzurarea Esmeraldei. Frollo râde triumfător de moartea Esmeraldei; observând acest lucru, Quasimodo îl împinge pe Arhidiacon de la înălțimea catedralei spre moarte. Neavând pentru ce să mai trăiască, Quasimodo dispare și nu mai este văzut niciodată.

În epilog, scheletul diform al lui Quasimodo este găsit mulți ani mai târziu îmbrățișând un alt schelet, în casa mormintelor, o groapă comună în care erau aruncate fără discernământ cadavrele celor nevoiași și ale criminalilor, ceea ce sugerează că Quasimodo a căutat-o pe Esmeralda printre cadavrele în descompunere și s-a întins lângă ea, lăsându-se să moară încet în timp ce o ținea în brațe. În timp ce gărzile încearcă să despartă scheletele, scheletul său se face praf.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Cosette - Victor Hugo

Anticariat carti copii, elevi, scolari, aventura, povesti, basme
Format: 20/13 cm-
ilustratiide Iacob Desideriu
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Calugarita; Nepotul lui Rameau si Jacques fatalistul - DIderot

Anticariat carti filozofie, eseuri, critica
Format: 20/13 cm-
contine 3 titluri in acelasi volum

Stilul și limba prozei lui Diderot poartă pecetea caracterului popular al întregii sale creații. Cu mai bine de jumătate de veac înaintea romanticilor - a lui Victor Hugo mai cu seamă - Diderot mînuiește construcțiile unui stil familiar, eminamente oral; cultivă expresiile și proverbele populare, în vreme ce lexicul său se îmbogățește cu termeni pitorești, pe care estetica clasică nu i-ar fi admis niciodată.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  2 3 4 >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !