Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: fantastic
Pagini:  ( 1 )  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>  
        Detalii

Lacrima - Victor Papilian

Anticariat carti SF - Fantastic
Format: 20/13 cm-
nuvele fantastice si amintiri din teatru 3

s-ar putea incadra si la biografii, memorii, jurnale
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Omul amfibie - Al. R. Beleaev

Anticariat carti SF - Fantastic
Format: 16/12 cm-
uneori autorul apare ca Aleksandr Beleaev sau A. R. Beleaev

…subiectul incitant si, in egala masura, emotionant al cartii Omul amfibie, cea mai cunoscuta creatie fantastica a lui Beleaev, a prilejuit, pe langa tiparirea a zeci de editii in toata lumea, si cateva memorabile adaptari cinematografice.

Locuitorii unui oras aflat pe coasta oceanului sunt cuprinsi de panica si spaima, ca urmare a stirilor senzationale, aparute in ziare, privind o creatura monstruoasa care isi facuse simtita prezenta in apele golfului.Unora, aceasta fiinta ciudata le pricinuia tot felul de necazuri, dar altora le venea pe neasteptate in ajutor. Despre „diavolul marii” se urzeau deja legende impresionante, pe care marinarii si le povesteau in soapta, de teama sa nu fie auziti chiar de el. „E zeul marilor - spuneau indienii batrani - el iese din adancul oceanului o data la o mie de ani ca sa faca dreptate pe pamant.” Nimeni nu banuia insa taina acelei misterioase fiinte "om-peste" si prin ce hotarare a destinului parasise ea lumea terestra.

Autor a peste 50 de romane, nuvele si povestiri, scriitorul rus ALEKSANDR BELEAEV este unul dintre reprezentantii proeminenti ai literaturii stiintifico-fantastice universale.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Marele prag - Alexandru Ungureanu

Anticariat carti SF - Fantastic
Format: 20/13 cm-
Fara descriere
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Omul demolat - Alfred Bester

Anticariat carti SF - Fantastic
Format: 20/13 cm-
Premiul Hugo 1953

Omul demolat (1953) (titlu original The Demolished Man) de Alfred Bester este un roman științifico-fantastic, câștigător al primului premiu Hugo în 1953. Cartea a fost serializată în trei părți, începând cu numărul din ianuarie 1952 al revistei Galaxy Science Fiction, fiind urmată de publicarea în volum în 1953. Romanul este dedicat editorului revistei Galaxy, H. L. Gold, care l-a ajutat pe Bester în timpul scrierii cu o serie de sugestii. Titlul dorit inițial de autor a fost Demolition!, dar Gold l-a convins să îl schimbe.
Omul demolat este un roman polițist science fiction a cărui acțiune se petrece într-un viitor în care telepatia este un lucru obișnuit, mare parte din eficiența ei datorându-se faptului că un individ are capacități telepatice superioare altuia. Scrisă cu 30 de ani înaintea exploziei din anii '80 a genului cyberpunk, romanul anticipează acest sub-gen și amestecul său de elemente ale intrigii, cum sunt corporațiile puternice, armamentul de înaltă tehnologie și întrepătrunderea diferitelor clase sociale.
În secolul al XXIV-lea, telepații-"esperi" sunt integrați în toate nivelurile societății. Ei sunt categorisiți în conformitate cu abilitățile lor: clasa 3 - cea mai obișnuită, care pot detecta doar gândurile conștiente în momentul apariției lor și sunt deseori angajați ca secretari sau administratori; clasa 2 - pot săpa mai adânc, la nivelul pre-conștient, detectând tipare subliminale și asocieri subtile, formând clasa de mijloc profesională a avocaților și managerilor; clasa 1 - pot detecta toate cele de mai înainte, precum și nevoile primitve subconștiente, ocupând doar cele mai înalte poziții îl poliție și guvern. Toți esperii pot comunica telepatic între ei, iar un esper mai puternic poate copleși un junior. Abilitatea telepatică este înnăscută și se moștenește, dar rămâne latentă și nedetectată în persoanele neantrenate. Totuși, odată recunoscută, aptitudinea naturală poate fi dezvoltată prin instrucțiuni și exerciții. Există o breaslă care îmbunătățește abilitățile telepatice ale esperilor, stabilește linii ferme de conduită etică și ajută la înmulțirea esperilor prin căsătorii între ei. Există și telepați care se opun controlului autoritar al breslei esperilor, rămânând în afara ei.
Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.
Ben Reich este un tânăr magnat al comerțului interplanetar, dar compania sa se află în pragul falimentului din cauza cartelului rival, D'Courtney, condus de bătrânul Craye D'Courtney. Reich are coșmaruri periodice în care *Omul fără chip" îl persecută. El îl contactează pe D'Courtney și îi propune o fuziune a celor două concerne, dar starea psihică precară a lui Reich îl face să interpreteze greșit răspunsul pozitiv al lui D'Courtney ca fiind un refuz. Frustrat și disperat, Reich vrea să îl omoare pe Craye D'Courtney, dar, cum existența esperilor a împiedicat comiterea crimelor de 70 de ani, el pune la cale un plan elaborat pentru a scăpa. În cazul în care ar fi prins, Reich ar urma să fie "demolat", o pedeapsă teribilă descrisă doar la sfârșitul cărții.
Reich angajează un esper care să "producă interferențe" pentru el - ascunzându-i gândurile criminale de orice esper prezent la locul crimei. Reich are în subordinea sa mulți esperi de clasă 2 și 3, dar pentru această acțiune are nevoie de unul de clasa 1. El îl mituiește pe Dr. Gus Tate, un eminent psihiatru esper, să fie garda sa de corp mentală pe durata crimei, iar acesta îl ajută, furând informații despre obiceiurile lui D'Courtney de la un coleg esper necunoscut.
Pentru a-și masca și mai bine intențiile, Reich vizitează un compozitor care îl învață un cântec extrem de simplu, care este atât de persistent și de obsedant, încât e capabil să împiedice majoritatea esperilor să-i citească lui Reich corect gândurile. Reich își achiziționează o mică grenadă de mână care poate altera percepția temporală a victimei, distrugând rhodopsina din ochi, precum și o armă de mână antică, din secolul XX, un obiect rar într-o societate non-violentă. El este sfătuit și cum să înlocuiască muniția armei cu o capsulă gelatinoasă umplută cu apă, care îndepărtează evidențele balistice.
Reich își pune planul în aplicare în timpul unui joc, dar la crimă asistă fata mai mică a lui D'Courtney, Barbara, care fuge de la locul faptei. Ea este găsită ulterior, într-o stare de șoc care nu îi permite să vorbească. Esperul de clasă 1 Lincoln Powell, un om extrem de talentat despre care se crede că va deveni viitorul conducător al breslei esperilor, îl demască pe Reich folosind o tehnică ascunsă. La întâlnirea lor este însă prezent și avocatul esper al lui Reich, care declară că dovezile adunate telepatic nu sunt admise în sala de judecată. Acest lucru îl obligă pe Powell să soluționeze crima folosind procedurile polițienești clasice, stabilind mobilul, ocazia și metoda folosită.
Ambele părți vor să o găsească pe Barbara D'Courtney și să o facă să vorbească (sau să tacă, în cazul lui Reich). Deși Reich o găsește primul, nu reușește să o omoare, ea fiind salvată de Powell, căruia, însă, îi scapă Reich. Powell pornește într-o urmărire prin Sistemul Solar, Reich scăpând de polițiști și de câteva tentative misterioase de asasinat cu ajutorul pistolului său cu vibrații sonice. Reich nu reușește să îl ucidă pe șeful comunicațiilor sale, pe care Powell îl răpește.
Powell deja a stabilit ocazia și metoda folosită, descoprind un fragment de gelatină în corpul victimei. Dar, când el credea că a rezolvat cazul, interogarea șefului de comunicații a lui Reich dă rezultatele peste cap — D'Courtney aceptase propunerea de fuziune. Cazul lui Powell este făcut bucăți; așa cum chiar el remarcă, niciun judecător din Sistemul Solar nu ar crede că Reich l-a ucis pe D'Courtney, ținând cont că avea nevoie de el viu pentru acea fuziune, care l-ar fi salvat pe Reich și i-ar fi oferit puterea și bogăția la care visa
Powell nu are habar despre starea mentală alterată a lui Reich, așa încât nu se gândește că mobilul ar putea fi altul decât cel financiar și recunoaște că forțele din spatele crimei lui Reich sunt mai mari decât anticipase. În încercarea de a-l aresta pe Reich, el cere ajutorul tuturor esperilor, canalizând energia lor mentală colectivă într-o procedură telepatică periculoasă.
Astfel se află că Reich este fiul ilegitim al lui Craye D'Courtney — ura latentă a lui Reich privitoare la acesta se datora, probabil, cunoașterii latente, telepatice, a acestui lucru. Tentativele de asasinat asupra lui Reich se dovedește că i-au aparținut chiar acestuia, ca rezultat al stării sale mentale instabile. Odată arestat și condamnat, Reich suferă teribila demolare - îndepărtarea amintirilor și a nivelurilor superioare ale personalității, golindu-i-se mintea pentru re-educare. Această societate a secolului al XXIV-lea folosește demolarea psihologică deoarece recunoaște valoarea socială a personalităților puternice capabile să încalce legea, căutând perpetuarea trăsăturilor pozitive pentru a înlătura conștiința criminală dintr-o persoană.
Criticul Groff Conklin a caracterizat Omul demolat ca "un roman magnific ... cel mai fascinant studiu de caracter pe care l-am întâlnit." Boucher și McComas au considerat romanul "o melodramă suprarealistă [și] un amestec magistral de ficțiune științifică și polițistă", evidențiind descrierea făcută de Bester unei "[societăți] nemiloase și ahtiate după bani, dominată și remodelată subtil de telepați" ca una extrem de bine realizată. Criticul Mark Reinsberg de la revista Imagination a criticat favorabil romanul, subliniind "excelenta descriere a unei civilizații viitoare și a vieții sociale a secolului al XXIV-lea." În coloana de "Cărți" a revistei F&SF, Damon Knight a pus romanul lui Bester printre cele mai bune cărți SF ale anilor '50.

Omul demolat a câștigat în 1953 premiul Hugo pentru "Cel mai bun roman" și a ocupat locul al doilea la International Fantasy Award din acel an.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Bug Jack Baron ! - Norman Spinrad

Anticariat carti SF - Fantastic
Format: 20/13 cm-
Fara descriere
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Trei cioburi de eternitate - Gilles Schlesser

Anticariat carti SF - Fantastic
Format: 20/13 cm-
Fara descriere
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Victimele novei - John Brunner

Anticariat carti SF - Fantastic
Format: 20/13 cm-
Victimele novei (1989) (titlu original Victims of the Nova) este o ediție omnibus cuprinzând trei romane scrise de John Brunner, aparținând seriei Planetele exilaților de pe Zarathustra. - Cartea de fata le contine toate cele 3 titluri

Polymathul (Polymath) (1974)
Răzbunătorii din Carrig (The Avengers of Carrig) (1969)
Depanatorii de pe Cyclops (The Repairmen of Caclops) (1965)

Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Polymathul
O primă variantă a romanului a fost publicată în 1963 cu titlul Castaway's World. În 1974, Brunner a extins romanul și l-a republicat cu titlul prezent în ediția omnibus.

În urma unei catastrofe cosmice, planeta Zarathustra a fost distrusă. Cei care au reușit să o părăsească la timp au plecat spre planetele din apropiere, punând bazele unor noi lumi. Una dintre navele cu refugiați aterizează pe o planetă necartografiată. Acolo, supraviețuitorii trebuie să facă față situației lor precare: nava e pierdută și puține lucruri au putut fi salvate de pe ea. Totul depinde acum de un tânăr strălucitor aflat printre ei din întâmplare: un "polymath", adică o persoană specializată în colonizarea planetelor. Dar, deși competențele sale implică studierea tuturor aspectelor necesare înființării unei colonii de succes, el se află în fața unor probleme majore: nu numai că pregătirea sa nu este completă, dar ea se referă la colonizarea unui tip de planetă complet diferit.

În timp, coloniștii află că a mai aterizat o navă pe planetă, în jungla din zona muntoasă. Polymathul reușește să pună bazele coloniei, dar pregătirea sa îl obligă să se ocupe și de supraviețuitorii celeilalte nave. Dar aceștia se află sub conducerea unui căpitan despotic, dornic să revină în spațiu cu orice preț, chiar sacrificând colonia ale cărei baze le pusese polymathul.

Răzbunătorii din Carrig
Inițial, romanul a apărut în 1962 cu titlul Secret Agent of Terra. În 1969, Brunner a revizuit și extins romanul, republicându-l sub numele prezent și în ediția omnibus.

Au trecut multe sute de ani de la coborârea primelor două nave. Generațiile au trecut, noi așezări și ținuturi apărând pe suprafața planetei într-o societate care amintește de perioada medievală. Guvernul pământean monitorizează de pe orbită această lume, astfel încât să o protejeze de influența interstelară pentru ca ea să poată re-descoperi progresele științifice de una singură. Dar pe planetă se infiltrează periodic pirați care caută lumi înapoiate de pe care să recruteze sclavi pentru exploatarea materialului nuclear, folosind arme energetice necunoscute localnicilor și aducând la putere regimuri tiranice.

O tânără pe nume Maddalena primește misiunea de a coborî pe planetă ca spion, pentru a ajuta guvernul pământean să elimine influența nefastă. Înainte de aterizare, nava ei este doborâtă de pirați, fata găsindu-și adăpost într-un refugiu din nordul înghețat. Aici îl cunoaște pe Saikmar, campionul înfrânt și demoralizat al clanului care ar fi avut cele mai mari șanse să câștige un concurs local de vânătoare, dacă nu ar fi apărut pirații cu armele lor energetice. De la Sakimar, ea află secrete surprinzătoare legate de ființele vânate în cadrul concursului și pune bazele unei alianțe cu tânărul pentru a-i răsturna pe uzurpatori, orchestrând o revoltă populară.

Depanatorii de pe Cyclops
Cyclops este o lume ai cărei locuitori fură material nuclear de pe lumi rezultate în urma exodului de pe Zarathustra (un exemplu este cel prezentat în romanul Răzbunătorii din Carrig). Actuala conducătoare a planetei, Alura Quisp, susține politica intervenției pe aceste planete, pentru a le aduce populația la nivelul civilizației galactice.

Pe Cyclops se află și un corp al patrulei galactice, care descoperă accidental că un unii posedă membre și organe care nu conțin materialul lor genetic. În mijlocul acestei patrule se află și Maddalena Santos, cea care ajutase în trecut la răsturnarea piraților din Carrig, care este încântată să dezlege misterul acestei șarade. Curând, ea descoperă că un doctor local își "repară" pacienții folosind părți luate de la oamenii răpiți de pe planete exilaților de pe Zarathustra. Încercarea patrulei de a opri această practică se lovește de dorința Alurei Quisp de a căpăta un corp mai tânăr și de încercarea ei de a lua decizii extreme pentru a limita puterile patrulei.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Glasul din pulberea aurie - Mihnea Moisescu

Anticariat carti SF - Fantastic
Format: 20/13 cm-
Fara descriere
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Promoroaca pe palmieri - Ghiorghi Gurevici

Anticariat carti SF - Fantastic
Format: 20/13 cm-
Fara descriere
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Ziua confuza - Lucian Ionica

Anticariat carti SF - Fantastic
Format: 20/13 cm-
Fara descriere
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !