Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: repovestite de Cristina Petrescu
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Din basmele Africii - repovestite de Cristina Petrescu

Anticariat carti copii, elevi, scolari, aventura, povesti, basme
Format: 26/20 cm-
cu ilustratii de Val Munteanu

Minunata carte ,,Din basmele Africii”, repovestită de Cristina Petrescu, conține scurte povestioare tradiționale triburilor Africane, ĩn proză, cu nuanțe ușor umoristice, despre diferiți oameni sau obiecte din lumea reală, adaptate unei lumi fantastice, concentrată ĩn mare parte pe clasicele legende.
Un loc deosebit de important ĩn creația povestitorului African ĩl ocupă animalele și simbolistica lor. Fără ĩndoială ele diferă de cele cunoscute nouă, cuprinzând animalele continentului: elefantul, hiena, caimanul, hipopotamul etc., există ĩnsă câteva a căror semnificație este unică pentru toate meridianele. Dintre acestea fac parte broasca țestoasă și șarpele, ambele simboluri ale ĩnțelepciunii, iar leul, fiind, recunoscut ca rege al animalelor și expresie a forței.
Satira, ironia si râsul nu lipsesc din povestirile Africii, morala eroilor fiind astfel mai clar exprimată. Uneori comicul atinge absurdul, ĩntocmai cum se ĩntampla cu oamenii din ,,Onaime’’ care, pentru a termina scara ĩnalțată până la cer, scot o caramidă din mijlocul ei și ĩncearcă să o așeze deasupra.
Vă recomand această carte deoarece m-am amuzat de ĩntâmplările personajelor legendare și totodată am descoperit multe lucruri interesante legate de tradițiile și cultul African.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !