Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Warwick Deeping
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Sinceritate - Warwick Deeping

Anticariat carti dragoste, romantic, iubire
Format: 20/13 cm-
Fara descriere
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Ultimul refugiu - Warwick Deeping

Anticariat carti carte veche
Format:
NU ESTE PE STOC, INSA O CAUT LA COMANDA - pentru detalii va rog puneti cartea in cos. Scrieti la observatii ceva de genul: stiu ca nu e pe stoc dar doresc sa o cautati pentru mine si finalizati comanda. FOARTE EFICIENT ESTE DACA SUNATI LA TELEFON – clik pe butonul Contact si gasiti nr de telefon. de preferat cel rosu.
va voi trimite un mesaj cu un fisier atasat cu conditiile pentru a cauta aceasta carte sau mai multe altele care poate nici nu sunt postate pe site si le doriti !

carte veche de format normal

de acelasi autor mai am si cartile Sinceritate si Sorrell si fiu
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Sorrell si fiul - Warwick Deeping

Anticariat carti literatura universala
Format: 20/13 cm-
UN VICTORIAN ÎN SECOLUL AL XX-LEA

Istoriile literaturii engleze din acest secol nu consemnează decît rareori numele lui Warwick Deeping. Creația lui abundentă (peste șaptezeci de volume de proză, cu precădere romane) pare a împărtăși destinul atîtor altor opere care au figurat, ani în șir, pe listele de best-sellers întocmite de revistele de cultură și apoi, treptat, nu au rămas decît în amintirea celor care au fost martorii succesului de odinioară. O asemenea împrejurare interesează, firește, în primul rînd istoria și sociologia culturii: o carte a cărei faimă apune atit de repede încît numai colecțiile vechi de ziare pot explica motivele entuziasmului cu care i-a fost întîmpinată apariția sugerează, desigur, modificările gustului literar al unei epoci într-un chip mai convingător decît acea operă ale cărei valori statornice o fac să depășească vremea.
Sorrell era un pragmatic. Pentru el, bucuria vieții stătea în împlinire. Se mulțumea să vadă necunoscutul așa cum vedea colinele cretoase în depărtare, fără a dori să le escaladeze. Pentru el, întreaga lume a simțurilor putea fi o iluzie, dar, când era vorba despre treburile omenești, se gândea că ele sunt reale. Importante sunt munca pe care o faci, idealul pe care ți-ai propus să-l atingi, și nu numai pentru tine singur. Important este să lupți, să năzuiești, să înduri, să-i iubești pe unii, să-i disprețuiești pe alții. Când lupta încetează, omul încetează să mai fie om.
În definitiv, cine ar putea spune unde se sfârșește viața?
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Sinceritate - Warwick Deeping

Anticariat carti Dragoste, romantic, iubire
Format: 20/13 cm-
Un amurg umed de iarna se strecura printre padurile de stejari aflate la apus de oraselul Navestock, facînd ca negrul si cenusiul cîmpiei sa para mai reci si mai triste. Scîrtîitul rotilor si tropotul cailor uzi leorca rasunau pe soseaua principala în pas cu bataia vîntului. Batrînul Tom Tyser, înfofolit si cocotat pe capra trasurii de la Cerbul alb, îsi scutura apa de pe borurile palariei si bodogani :
- Nici c-am mai apucat vreme ca asta ! De sapte zile nu ma mai întorc acasa decît balacind prin noroi.
Era într-adevar o vreme tare ploioasa, si valea Navestok-ului dadea impresia unui fund de mare, rasarit pe neasteptate din era primara, înca îmbibat de apele ce se retrageau înspumate. Cîmpia se întindea noroioasa si trista ; copacii îsi scuturau apa de pe crengi, suierînd de parca ar fi suduit. Cît priveste caii suri ai trasurii, acestia îsi tineau urechile pleostite si nu le ciulira nici macar cind auzira cornul postasului. Trasura cu roti rosii a domnului Winkworth urca greu, scîrtîind si opintindu-se. Era o vechitura amarîta care-si tîra zilnic, între calea ferata de la Wannington si oraselul Navestock, tabliile negre si decolorate si interiorul mucegait, cu iz de baligar si de paie.
Calatorul asezat pe capra alaturi de batrînul Tom Tyser zari oraselul Navestock desprinzîndu-se din estomparea amurgului ca o stînca uriasa dintr-o mare cenusie. La început aparu în vale ca o masa informa si negricioasa, dar îndata ce trasura depasi ghereta paznicului de la castelul Iertarii si o apuca, leganîndu-se, de-a lungul rîului umflat, luminile începura sa licareasca.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !