Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Walter Gohringen
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Reiki - tratamente cu energie cosmica pentru 40 de boli - Walter Gohringen

Anticariat carti ezoterism, spiritual
Format:
de format normal - cu dimensiunile: 13.5x20.0x1.0

Reiki este un sistem de „terapie prin lumin㓠(terapie alternativă) eficient, simplu, accesibil indiferent de credință, rasă, apartenență socială. În România există numeroase școli și maeștri de la care se poate primi inițierea/acordajul pentru practicarea Reiki, indiferent de nivelul de „performanț㓠către care se tinde. Se spune despre Reiki că prezența acestui sistem de terapie și cunoaștere în bagajul celui care dorește să-și trateze trupul și sufletul este necesară.
Ideea de vindecare „prin punerea mâinilor“, măcar ca o simplă mângâiere și gest de compasiune, este arhetipală. Toți, din totdeauna, am fost tentați să recurgem la ea, iar texte sacre sau profane menționează succesele obținute de terapeuți încă din cele mai vechi timpuri.
Precum multe alte calități și înzestrări naturale, capacitatea omului de a primi energie de la sursa universală și de a o trimite mai departe acolo unde este mai multă nevoie de ea s-a redus în timp, de aceea Mikao Usui, fondatorul Reiki-ului așa cum îl știm astăzi, care a trăit la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, a încercat să redea această capacitate de vindecare semenilor săi. Pornind de la metoda biblică prin care Iisus îi vindeca pe contemporanii săi și ținând cont și de textele budiste la care avea acces, apoi trecând printr-o proprie experiență mistică de douăzeci și una de zile, Mikao Usui a atins nivelul de cunoaștere și de evoluție personală necesar pentru a vedea răspunsul la întrebările sale.
Simbolurile Reiki i-au apărut ca pe un ecran, ca și informațiile necesare pentru activarea lor. În acest fel a fost redescoperită și a redevenit accesibilă o antică metodă de vindecare, care nu face altceva decât să curețe câmpul pacientului, refăcând aura, optimizând chakrele și punând în stare de funcționare organismul.
Răspândit azi atât în lumea orientală cât și în aceea occidentală, cu inevitabile modernizări și variațiuni pe aceeași temă, Reiki este accesibil oricui dorește acest lucru.
In ultimii ani, sistemul USUI al Reiki i. cunoscut o dezvoltare spectaculoasa in lumea im -eaga, in special in Statele Unite si Europa de Vest. A trecut de mult vremea cind nu exista decit un curent embrionar al acestui tip de medicina, impulsionat de o mina de japonezi. La inceput, toti erau grupati in jurul lui Mikao USUI - cel care a redescoperit aceasta tehnica si care a devenit primul MARE MAESTRU. Dupa aceea, succesorul sau, Chujiro Hayashi, a reaprins flacara interesului in jurul clinicilor sale in care se faceau tratamente bazate pe Reiki.
La inceputul anilor '80 nu exista in afara Japoniei decit un singur maestru Reiki - o femeie, care locuia si practica aceasta forma de medicina in Europa. Astazi insa numai in Germania sint deja peste o mie de maestri Reiki. Aceasta disciplina a devenit, in perioada actuala, foarte importanta, cistigindu-si un loc din ce in ce mai insemnat in rin-dul stiintelor medicale, ajungind chiar sa intereseze mass-media: presa, televiziunile, radioul. Rezultatele terapeutice obtinute, precum si usurinta si marea siguranta in utilizarea acestei tehnici explica probabil, in mare parte, succesul sau remarcabil.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !