Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Shi Naian si Luo Guanzhong
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Osanditii mlastinilor - Shi Naian si Luo Guanzhong

Anticariat carti literatura universala
Format: 20/13 cm-
3 volume, literatura chineza

în istoria multimilenară a Chinei, perioada dinastiei Tang (618—907) s-a impus prin cîteva realizări ce nu influențat domenii decisive pentru destinele omenirii : au fost tipărite primele cărți și s-a descoperit praful de pușcă ; s-a stabilit pentru prima oară în lume lungimea meridianului și a fost pus în funcțiune primul orologiu mecanic. Unitatea politică și de stat a Chinei în răstimpul a aproape 300 de ani a permis o largă deschidere spre exterior, contactul cu alte lumi, mai cu seamă prin intensificarea schimburilor comerciale pe celebrul drum al mătăsii. Civilizația chineză a pătruns in Vietnam, Coreea., Japonia ; pe de altă parte, China a fost conectată la noi valori spirituale. Imperiul chinez în vremea dinastiei Tang cuprindea aproximativ 50 de milioane de locuitori din care peste un milion se aflau în capitala Changan. între 907 și 960 a urmat o perioadă de dezintegrare, de dezordine politică și războaie, succedindu-se cinci dinastii, efemere, întemeietorii lor dovedindu-se incapabili să stăpînească țara. Celor cinci dinastii din nord li s-a adăugat existența a zece regate în sudul Chinei, în fond tot atîtea case feudale independente, susținute de forța armată.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !