Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Regine Andry
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

O femeie singura - Regine Andry

Anticariat carti Dragoste, romantic, iubire
Format: 20/13 cm-
Fara descriere
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

O fata singura si Zapezile verii - Regine Andry

Anticariat carti literatura universala, Dragoste, romantic, iubire
Format: 20/13 cm-
2 titluri in acelasi volum

textul este difert fata de O femeie singura de aceeasi autoare

Imensa clădire din sticlă, nu mai vedea decît reflexe. In bătaia soarelui, geamurile trimiteau semnale care-și schimbau locul și se gîndi, nici ea nu știe de ce, la un film științifico-fantastic. Totul părea din metal cu ceva care scîrția în lumină.
își puse ochelarii de soare, uriașe hublouri, pe care-i scosese dintr-o poșetă din piele roasă, de iepure. Mai avansa cîtiva metri cu mașina. Astfel, la umbra unui platan, deslușea mai bine etajul al doilea al clădirii, singurul cu perdele la ferestre. Prezența voalurilor ușoare atenua caracterul futurist al cubului verzui. Arme era convinsă că el trebuia să se afle la acel etaj.
Pîndea de cel puțin douăzeci de minute. Tremura puțin. Ușa parterului se deschise. Ieșiră doi bărbați. Ii privi cu atenție. Viri în poșetă ochelarii care-o stînjeneau. Se neliniști. Va fi în stare să-l recunoască ? De două ori îl așteptase degeaba. Rămăsese fixată multă vreme, ca și astăzi, în același loc. Poate că era bolnav, în concediu, ori în deplasare. Nu îndrăzni să întrebe la recepție, de teamă să nu fie reperată. Ar fi putut să trezească bănuieli.
Mai ieșiră doi bărbați. Dar tot nu era el. Trecură pe lingă ea, discutînd cu gesturi largi, cu un aer important. Pe un ton atît de grav nu puteau vorbi decît despre automobile sau despre milioane. I se păru că le ghicește dialogul. Mereu același.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

O femeie singura - Regine Andry

Anticariat carti literatura universala, Dragoste, romantic, iubire
Format: 20/13 cm-
cartonat

textul este difert fata de O fata singura de aceeasi autoare

E al șaptelea tren de suburbie care trece de când stau pironită aici, în fața gării. Mi s-a urât așteptând. Ridic mereu ochii la ceasul electric. Când se va face zece, voi pleca. Imi propun să plec, dar de fapt știu că voi rămâne. Și toată dimineața dacă va trebui ! Portiera unei mașini se trântește : tresar. Nu, nu-i asta ! Doar un taxi. Un taxi din Paris care pare că s-a rătăcit la țară : Din el coboară o pereche. Examinez gara, ceasul, trecătorii. Ce gară frumoasă, cu lemnăria proaspăt vopsită ce susține zidurile de paiantă aparentă ! Seamănă cu un conac anglo-normand. Flori peste tot, soare, păsări. E destul de cald. Și totuși tremur. Frica te face laș. Mă gândesc la Anne și mă cuprinde spaima. Peste câteva ore, poate nu voi mai exista. Sunt aproape sigură. Ce se va întâmpla atunci ? E groaznic ! îmi vine să plâng. Fără să vreau, văd chipul Annei. E zece. Cum se face că nu vine nimeni ? Un Mercedes albastru înaintează încet. Sângele îmi îngheață în vine, dar fac un efort și zâmbesc omului de la volan. El întoarce capul scârbit. Falsă alarmă.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !