Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Raymonde de Rienzi
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Vraja nudului - Raymonde de Rienzi

Anticariat carti Dragoste, romantic, iubire
Format: 20/13 cm-
Numai pe la jumătatea ultimului act din Răpirea, Rene Commines, așezat într-un fotoliu de la Teatrul Francez, îndrăzni să-și privească vecina din stînga.
Pînă atunci, observase prea puține amănunte : știa că e micuță și că mantoul ei avea toate aparențele herminei.
înainte de începerea ultimului act, observase că un bărbat cu barba căruntă o însoțea.
Or, iată, fără nici un motiv, gîndul lui părăsi scena și se fixă asupra spectatoarei anonime : sub un păr galben cenușiu, neted, o față aproape copilărească, o gură mică, dar mai ales doi ochi mari, adînci,umbriți de gene lungi, întunecoase.
în timp ce o privea, ochii ei se întoarseră încet și-1 priviră pe Commines drept în față. Apoi, fără să clipească, Se îndreptară din nou spre scenă, unde, într-o grădină luminată de lună, ființe omenești își rosteau cunoscute vorbe de dragoste.
Commines se simți uimit cînd își dădu seama că bătaile inimii i se acceleraseră. Depășise totuși vîrsta periculoasă, ca să-l mai înspăimînte privirea unei femei. Intrase în al treizeci și cincilea an al vieții sale
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !