Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Raymond Queneau
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Blues pentru o pisica neagra - Boris Vian

Anticariat carti literatura universala
Format: 18/10,5 cm-
Spre deosebire de prietenul si contemporanul sau, Jean Paul Sartre, Boris Vian (1920-1959) nu s-a luat niciodata in serios. Inzestrat cu o extraordinara imaginatie si o usurinta de a scrie remarcabila, Boris Vian, inginer prin formatie, a avut cele mai diverse profesii si hobby-uri : traducator, saxofonist intr-o orchestra de jazz, reparator de masini vechi, actor de film, cantaret de cabaret, director executiv la Compania Philips, scriitor de romane, nuvele si piese de teatru.

Scriitorul a detestat intotdeauna birocratia si ierarhiile sociale, religiile organizate si armata, orice forma de inregimentare in viata publica sau cea privata.

Raymond Queneau, Eugene Ionesco si Jacques Prevert l-au pretuit foarte mult pe acest scriitor boem si foarte original.

Pe 23 iunie 1959, Boris Vian a murit din cauza unui stop cardiac, in timp ce asista la proiectia filmului adaptat dupa cartea sa “J’irai cracher sur vos tombes”

Romanul care l-a facut celebru pe Boris Vian a fost Spuma zilelor, “cel mai sfasietor roman de dragoste din literatura lumii” dupa spusele lui Raymond Queneau. Iarba rosie, Toamna la Pekin si Smulgatorul de inimi sunt cateva dintre marile romane semnate Boris Vian si traduse de Editura Univers.

Blues pentru o pisica neagra este o colectie de povesitiri in care Boris Vian isi marturiseste pe spatii mici pasiunea pentru firescul rasturnat cu susul in jos si pentru jocurile infinite cu limbajul si literatura. Pe fondul celui de-al doilea Razboi Mondial, lumea a luat-o razna, dar toate personajele se lupta pentru a salva aparentele. Protagonistii sunt dintre cei mai ciudati, iar actiunile lor in acord cu lumea in raspar. Pescari de timbre, sculptori de pietre de morminte, motani-negri-vorbitori-englezi iubitori de bauturi fine sunt reprezentativi pentru stilul lui Boris Vian.

"[This collection] displays Vian's range from gallows humor to verbal fireworks, and happily serves to give visibility to this important writer."—Publishers Weekly
"Ultimately, Blues for a Black Cat is a collection of moral fables, albeit fables told in a cynical, mocking voice and set in a skewed version of the real world. Under the surface absurdity and verbal play, they offer serious indictments of human weakness and pretensions. Further, they reveal the spiritual emptiness just beneath our civilized façade. Vian's blues are not only for a black cat, but for a society without meaning."—Manoa
"[Blues for a Black Cat] brings back the nimble Vian in a collection of his short fiction, initially published as Les Fourmis in 1949. The work has the unmistakable flavor of the time and place, Claude Abadie's jazz band, the coded and absurdist messages of rebellion, the wistful fables, verbal riffs and goofy anarchic encounters; the mise-en-scene includes an expiring jazzman who sells his sweat, a cat with a British accent and a piano that mixes a cocktail when "Mood Indigo" is played."—Boston Globe
Nota biografica

Boris Vian (1920–59), a trained engineer and jazz trumpet player, was a major literary figure in World War II France. Julia Older is the author or editor of many works. Her stories, translations, and poems have appeared in New Directions, the New Yorker, and many other journals.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Sfantu Asteapta - Raymond Queneau

Anticariat carti literatura universala
Format: 18/10,5 cm-
Sfantu’ Asteapta (Raymond Queneau) – colectia Cotidianul – Este o carte de care te indragostesti imediat si iremediabil. Este cel mai excentric roman al lui Raymond Queneau care te seduce prin umorul si inventivitatea autorului.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Amicul meu Pierrot - Raymond Queneau

Anticariat carti literatura universala
Format: 16/11 cm-
Fara descriere
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !