Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Rachel Field
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Iubirea lor - Rachel Field

Anticariat carti dragoste, romantic, iubire
Format: 20/14 cm-
de format normal

Scumpă mătușă Henriette,
Nu te-am cunoscut, căci erai de mult plecată dintre cei vii cînd am venit eu pe lume, dar în copilăria mea deseori am spart alune la mormîntul tău. în cimitirul familiei noastre erau multe pietre funerare mai impunătoare, totuși — din ce motive nu știu — pe a ta o preferam tuturor celorlalte ridicate acolo spre slava lui Dumnezeu și amintirea rudelor noastre decedate.
Și acum, cînd am ajuns să te cunosc atît de bine, îmi vine să cred că puțin din ceea ce a fost altă dată spiritul și curajul tău, farmecul tău, mai dăinuia încă acolo la mormînt, îndeajuns de puternic pentru a-ți atrage dragostea copilei ce eram. îmi vine să cred că forța miraculoasă ce te-a făcut să-ți aperi cauza în acel mare proces de crimă care a ținut în încordare două continente și a contribuit la căderea unui rege francez, această forță era oarecum răspunzătoare pentru trifoiul cu patru foi pe care într-o zi de vară, la începutul acestui secol, l-am depus pe mormîntul tău. Dar pentru astfel de gînduri nechibzuite, nu sînt îndeajuns de sentimentală. Trecuseră treizeci de ani de la plecarea ta în altă lume, atunci cînd veneam cu alune și trifoi la tine, cînd degetul meu urma curios conturul unei lalele săpate în piatra de pe mormîntul tău, lalea atît de diferită de cele din grădinile noastre din Noua Anglie.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Dragoste si mila - Rachel Field

Anticariat carti Dragoste, romantic, iubire
Format: 20/13 cm-
Trecuseră ani mulți de cînd nu mai pășisem pragul camerei debara. Numai că, mătușa Ema,_m-a trimis acolo să caut ceva — și amintirile m-au asaltat, sîcîindu-mă fără încetare. Locurile care păstrează cu grijă urmele trecutului nostru, ne farmecă, atrăgindu-ne de multe ori, chiar împotriva voinței noastre. Pentru că trecutul este asemenea unei umbre ehinezești care depășește proporțiile firești, umbre care au puterea să-și rîdă de noi și să ne amăgească toată viața.
Am înțeles acest lucru, mai mult ca oricînd, ieri, în timpul orei petrecute în atmosfera prăfuită a camerei. Fiecare obiect familiar făcea să-mi bată inima ; mă simțeam împărțită între teamă și bucurie, trezite cu fiecare descoperire.
Cînd eram mică, tata mi-a spus povestea unui mare om de știință care, cu un singur os, cu acel unic datum, putea să reconstituie scheletul animalului căruia îi aparținuse. Cum stăteam acolo în picioare, singură în mijlocul acelei grămezi de lucruri împrăștiate printre haine, cărți vechr, mobile scoase din uz, — m-am întrebat dacă ar fi cu putință să se găsească cineva destul de intelgent ca să reconstituie o familie, folosindu-se de obiectele părăsite.
Poate că ar reuși să desprindă personalitatea mai multor ființe din tot acest talmeș-balmeș, dacă ar avea puterea unei duble-vederi, pentru a face să renască greșelile și virtuțile, speranțele și lipsurile, dragostea și credințele unei astfel de familii.
Mcrek Vance ! Dacă cineva ar fi în stare să facă aceasta, Merek Vance ar fi printre cei dintîi, el ar avea înțelepciunea și răbdarea trebuitoare unei atari întreprinderi. Dar Mcrek Vance se găsește la mai bine de trei mii de kilometri și este prins de cu totul alt gen de cercetări. Și-apoi, el n-ar face altceva decît să surîdă și să ridice din umeri, în felul atît do bine cunoscut mie și ar spune că odaia și tot ceea ce ea conține, alcătuiește o problemă a mea.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Si acum ... pe maine - Rachel Field

Anticariat carti Dragoste, romantic, iubire
Format: normal
NU ESTE PE STOC, INSA O CAUT LA COMANDA - pentru detalii va rog puneti cartea in cos. Scrieti la observatii ceva de genul: stiu ca nu e pe stoc dar doresc sa o cautati pentru mine si finalizati comanda. FOARTE EFICIENT ESTE DACA SUNATI LA TELEFON – clik pe butonul Contact si gasiti nr de telefon. de preferat cel rosu.
va voi trimite un mesaj cu un fisier atasat cu conditiile pentru a cauta aceasta carte sau mai multe altele care poate nici nu sunt postate pe site si le doriti !

Oricarui Dumnezeu am apartine, oricare ar fi credintele noastre, nu putem cere ca oamenii si lucrurile sa fie schimbate dupa nevoile noastre.Se spune ca atunci cand iubesti, esti sclav, iar cand esti iubit, esti stapan.Prima iubire nu se traieste decat o data in viata.Nimanui nu-i este dat sa satisfaca pe toata lumea, chiar daca ne straduim din toate fortele noastre si cu toata credinta noastra, nu putem sa implinim lipsurile si defectele altuia, barbat sau femeie, oricat de drag si scump ne-ar fi sufletului nostru. Rachel Field - Si-acum... pe maine.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !