Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima paginć Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Nemirowsky I.
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Vreau sa fiu iubita - Nemirowsky I.

Anticariat carti Dragoste, romantic, iubire
Format: 20/13 cm-
stau la raspantie. Inaintea mea se afla doua drumuri : ma gandesc pe care sa merg mai intai.

O femeie intra īn boxa acuzatilor. Era īnca frumoasa, cu toata paliditatea ei, cu tot aerul ei ratacit si obosit; singure pleoapele, de o forma īncīntatoare, erau ofilite de lacrimi si gura vestejita, dar prea tīnara. Parul ascuns de palaria neagra, nu i se vedea.
īsi duse fara sa-si dea seama, amīndoua mīinile la gīt, cautīnd, fara īndoiala, perlele colierului care īl īmpodobise altadata, dar avea gītul gol ; mīinile sovaira ; isi frīnse īncet si trist degetele si multimea rascolita care īi urmarea cu privirea cele mai mici miscari, facu sa se auda un murmur surd.
- Domnii jurati vor sa vada fata dvs., spuse presedintele. Scoateti-va palaria.
O scoase, si iarasi toate privirile se atintira la mīinile ei goale, mici si perfecte. Camerista ei asezata īn primul sir de martori, facu fara sa vrea o miscare īnainte, ca pentru a-i veni īn ajutor, constiinta prezentului īi reveni īnsa, se rosi si se tulbura.
Era o zi de vara pariziana, rece si palida, ploaia se prelingea pe ferestrele īnalte ; captuseala de lemn vechi a salii, stucaria aurita a plafonului si robele rosii ale judecatorilor, erau luminate de o lumina pamīntie de furtuna. Acuzata privi juratii asezati īn fata ei, apoi sala, unde ciorchine de oameni erau agatati de toate colturile.
Presedintele īntreba :
- Numele si prenumele ?... Unde v-ati nascut ?... Vīrsta dvs. ?...
Nu se auzi murmurul iesit de pe buzele acuzatei. īn sala cīteva femei soptira :
- A raspuns... Ce a spus ?... Unde e nascuta ?... N-am auzit... Ce vīrsta are ?... Nu se aude nimic ! ..."
Prež: Negociabil īn funcžie de cāte (ŗi ce) titluri cereži.
Dacć sunaži e foarte posibil sć vć dau prežul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunaži la telefon ŗi NUMAI dupć aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieži AICI
O ultimć variantć:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !