Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Mihai C. Bacescu
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Uzina Aqua - Mihai C. Bacescu

Anticariat carti copii, elevi, scolari, aventura, povesti, basme
Format: 29/20 cm
cartonat

In instructiva carte a regretatului Aurel Lecca, Uzina Terra, problema apei Pămintului a fost atinsă doar în treacăt, ici-colo, mai ales ca element component al planetei noastre sau ca mediu de viață.
In Uzina Aqua, vom considera apa ca fabrică a hranei de bază a tuturor ființelor ce trăiesc pe Terra, ca uzină a vieții însăși, ca făuritor al rocilor sedimentare și organice — constituenți importanți ai uscatului — ca motor inițial al uzinelor electrice ale lumii, ca reglementator al climei Pămintului etc. Cu alte cuvinte, vom arăta că însăși Uzina Terra și oamenii ce o pun în mișcare ar fi ruginit și dispărut de mult, dacă nu era în funcție Uzina Aqua. Deși numele apei în grecește este hydor și cu toate că majoritatea cuvintelor ce arată diverse aspecte ale științei sau tehnologiei apei au această rădăcină hidrosferă, hidrologie, hidrobiologie, hidrotehnie, hidrobionte, regim hidric etc. — în tehnologia modernă își fac tot mai mult loc derivate de la cuvîntul aqua — numele latinesc al apei — și aceasta nu numai în țările de origine latină: acvatoriu, acvatic, acvanauți, strat acvifer, apeduct etc, precum și acvacultura, un cuvînt ce se aude din ce în ce mai mult în ultimul deceniu.
In activitatea uzinală a Terrei, omul are de-a face mai mult cu materii prime, cu metale, cu minereuri etc; în activitatea uzinală a apei, mai mult cu energii; energii'care prelucrează materiile prime, care hrănesc plantele, care asigură oxigenul, hrana și însăși viața pe Pămînt. Dar Uzina Aqua produce și ea direct materii prime, rocile de natură organică, bunăoar㠗 creta, calcarele coralifere sau din scrădiș de moluște, diatomitul, concrețiunile feronianganoase, fosfatice etc.; sărurile de tot soiul din vietăți: iodul, bromul, din alge; vanadiul, din tunicieri; medicamente, din multe ale vietăți marine etc. Dealtfel, apa pune în mișcare, direct sau indirect, o bună parte din industriile moderne, mai ales odată cu era electricității. Ea mișcă direct motoare — de la oala lui Papin și de la prima locomotivă a lui Stephenson, la mașinile cu aburi de tot soiul încă în uz astăzi. Ea mișcă turbinele barajelor pentru hidrocentrale.
Oceanele si atmosfera planetei Terra sub acțiunea Soarelui, formează o uzină
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !