Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Maria Dezonne Pacheco Fernandes
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Sinha-Moca, tanara stapana - Maria Dezonne Pacheco Fernandes

Anticariat carti Dragoste, romantic, iubire
Format: 20/13 cm-
Moșia Araruna era înconjurată de râuri care susurau blând, scăldând cu apele lor pietrele rotunde acoperite cu mușchi, aurite de soare. Pe această proprietate locuia familia colonelului Ferreira. Acesta era un bărbat aspru, care își punea interesele sale mai presus de oricare altele, ajungând chiar să-i socotească pe sclavi niște animale de povară. Soția sa, dona Candida, era o femeie modestă, fără personalitate, strivită cu totul sub tutela soțului. Aveau doi copii: Luis, un băiat slăbuț, bolnăvicios, care trăia doar prin grija deosebită pe care i-o purtau cei din jur, și Sinhâ-Moca
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !