Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Lawrence Durrell
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Labirintul intunecat - Lawrence Durrell

Anticariat carti literatura universala
Format: 18/10,5 cm-
Un grup de turisti britanici aflat ?ntr-o excursie ?n Creta ram?ne sechestrat ?ntr-un bizar labirint de pesteri din cauza unei alunecari de teren ce blocheaza intrarea chiar ?n momentul ?n care englezii dornici de aventura sunt ?n plin proces de explorare. Ghidul cade victima accidentului natural, iar turistii sunt nevoiti sa ?si gaseasca pe cont propriu drumul spre exterior, spre lumina zilei. Intriga pe care se bazeaza romanul Labirintul ?ntunecat al lui Durrell ar fi un clasic ?nceput de roman de aventuri, daca labirintul respectiv nu ar fi, de fapt, o fenomenala descoperire arheologica si daca nu ar fi fost etichetat de specialisti drept faimosul loc ?n care, daca mitologia greaca nu ne ?nsala, a trait odinioara un minotaur. Din moment ce nu avem de-a face nici cu o carte de fantasy cu ?ntoarceri ?n timp, e clar ca scriitorul - evident pasionat de mituri si de metafore spirituale sau chiar religioase - ?si ?ncearca puterile cu o reinterpretare moderna a unuia dintre motivele care au avut o considerabila influenta asupra culturii europene. Ce semnificatii noi se pot gasi, ?n lumea contemporana, pentru vechea poveste a efortului uman care, ghidat de inteligenta si ingeniozitate, depaseste piedicile naturale, ?si gaseste un drum prin complicatiile realitatii si ajunge, ?n fine, la o multasteptata claritate sau iluminare? Raspunsul lui Durrell, ?n acest prim roman al sau, publicat ?n 1958, poarta amprenta unui anume tip de entuziasm religios, din care lipsesc, desigur, vechile certitudini ale g?ndirii premoderne si ?n care calea ?nceteaza de a mai fi numai una
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Pasari. lighioane si rubedenii - Gerald Durrell

Anticariat carti literatura universala
Format: 20/13 cm-
vedeti si Familia mea si alte animale - Gerald Durrell

Cum e să primești cadou de ziua ta un măgăruș adorabil, livrat direct la tine în cameră și înzorzonat cu pene și decorațiuni de Crăciun? Ori să hălăduiești prin crânguri de măslini escortat de trei căței, căutând tot felul de lighioane cu care să-ți terorizezi familionul? Gerry a avut parte de toate pe însorita insulă Corfu: a adunat o herghelie de căluți de mare, a asistat la o naștere în sat care s-a desfășurat direct în fața lui, a adus acasă o țestoasă moartă pe care a disecat-o pe verandă și i-a întins mațele peste tot, spre oripilarea familiei, a pescuit sepii după metoda „chemarea dragostei” și a luat un prânz demn de un căpcăun cu o contesă durdulie și cam dusă care i-a făcut cadou o bufniță.
Nu putem spune că ceilalți membri ai familiei Durrell se plictiseau: Margo a făcut ședințe de spiritism să-și vindece acneea, Leslie a fost dat în judecată pentru o tărășenie în care au fost implicați niște curcani, în timp ce Larry (scriitorul Lawrence Durrell) invita acasă tot soiul de tipi dubioși care, beți criță, mai cădeau prin câte un puț, iar doamna Durrell era curtată insistent de un căpitan de vas slobod la gură.
O carte încântătoare, luminoasă, în care umorul dement funcționează ca un antidepresiv perfect.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Justine, Balthazar, Mountolive si Clea - Lawrence Durrell

Anticariat carti literatura universala
Format: 16/12 cm-
4 volume

tetralogia Alexandria contine :
vol 1 Justine
In peisajul fantasmagoric al orasului egiptean, mai multe povestiri se intrepatrund, firul narativ fiind constant intrerupt de introducerea unor pagini de jurnal, scrisori, referinte exterioare, poeme sau traduceri, lasand impresia ca textul se plaseaza undeva, in afara timpului.
Captiv in labirintul fictional al lui Durrell, cititorul va trebui sa accepte jocul cu textul, aceasta fiind singura cale de iesire. Doua personaje enigmatice prind contur in acest prim roman: Justine si Melissa; ele sint "cei doi poli ai axei in jurul careia se rotesc toate imaginile, toate starile si maladiile erotice ale cvartetului" (Ambrose Gordon).

vol 2 Balthazar
"Acest grup de patru romane ("Justine", "Balthazar", "Mountolive" si "Clea") este menit sa fie citit ca o opera unica, sub titlul colectiv de "Cvartetul din Alexandria": un titlu sugestiv si adecvat ar putea fi "un continuum de cuvinte". In incercarea de a gasi forma cea mai potrivita, am adoptat, ca pe o analogie de principiu, perspectiva relativista. Primele trei carti s-au legat intr-o maniera intercalata, fiecare "inrudita" cu celelalte si nu "derivata" din ele; doar ultimul dintre romane este gindit ca urmarea logica a celorlalte, el dind cheia dimensiunii temporale. Intregul a fost conceput ca o manusa aruncata formei seriale a romanului conventional: romanul saturat de timp al zilelor noastre." (Lawrence Durrell)

vol 3 Mountolive
Mountolive este o bijuterie perfecta. In tetralogie se potriveste ca o cheie in broasca, te infiori cind descoperi ce se ascunde indaratul anumitor scene din cartile precedente, cind se reveleaza anumite personaje pe care le-ai intilnit mai inainte." (Henry Miller)

vol 4 Clea
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

The Big Supposer - Lawrence Durrell

Anticariat carti limbi straine, engleza
Format:
de format ceva mai inalt decat normal, cartonat, cu supracoperta cu ilustratii si pictura autorului

in limba engleza

A Dialogue With Marc Alyn
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !