Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Ivy Valdes
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Umbre din trecut - Ivy Valdes

Anticariat carti dragoste, romantic, iubire
Format:
de format normal

Deseori ma întreb ce s-ar fi întâmplat daca nu ne-am fi oprit la acel hotel anume, daca nu as fi vazut întâmplator acea scrisoare cu acel scris familiar - înspaimântator de familiar. Viata mea ar fi mers mai departe fara sa stiu, fara sa suspectez nimic ? Zilele s-ar fi transformat în luni si lunile în ani, în timp ce as fi ramas într-o ignoranta binecuvântata ?
Probabil. Si acum înca, stiind ceea ce stiu, totul pare atât de imposibil. Dar, pe de alta parte, este dificil sa-ti dai seama ca a fost un timp când n-am banuit nimic, când nu aveam îndoieli si temeri si nelinisti. Ma întreb daca a fost cumva norocul care ne-a adus la acel mic hotel din Bavaria ? Sau destinul ? Nu îndraznesc sa ghicesc. Dar stiu ca dupa aceea nimic nu a mai fost la fel.
Si totusi n-am avut presentimentul dezastrului. Un hotel simpatic, într-un frumos sat bavarez... Cum era sa banuiesc ca pentru mine, în spatele fatadei zugravite, [...]"
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !