Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Ilf si Petrov
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Atitudine dispretuitoare fata de stomac - Ilf si Petrov

Anticariat carti literatura universala
Format:
de format normal
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Vitelul de aur - Ilf si Petrov

Anticariat carti literatura universala, umor, comic
Format:
de format normal

Cartea are un umor teribil, iar protgoniștii ei sunt niște escroci mărunți dintre care doar unul singur are niște idealuri mărețe. Să vedem cum stă treaba: avem trei fii închipuiți aiu barvului locotenent Schimdt adunați întâmplător în biroul unui președinte cu dare de mână: primul, Ostap Bender, este cel cu visurile îndrăznețe, alias “comandorul”. Al doilea Balaganov, un găinar, și al treilea, Panikovski, un “călcător de conveții”. La ei se mai adaugă un taximetrist cu tendințe mistice, Adam Kozlevici. Cu aceste tendințe mistice va avea mult de furcă Bender:

“-Spre înșelăciune și șantaj am și eu însumi înclinații, spunea el. Acum, de pildă, mă ocup cu stoarcerea unei importante sume de bani de la un cetățean căpățânos. Dar eu nu-mi însoțesc actele dubioase nic cu psalmi, nici cu urletul orgii, nici cu citate idioate din latinește sau slavonă. Și, în general, prefer sp lucrez fără tămâie și fără clopoței astrali”

Cu toții vor să se îmbogățească de pe urma unui om bogat, evident, că de la un sărăntoc nu ai ce stoarce. Problema este că milionarul Rusiei este la rândul lui un escroc: Alexander Koreiko este un milionar deghizat într-un biet conțopist ce-i drept, cu o minte brici. Zgârcit până în măduva oaselor, și mereu speriat că cineva ar putea afla cât este el de bogat de fapt în plin proces de sovietizare, acest Superman al Harpagonilor le va pune multe bețe în roate indivizilor ce vor să-i vină de hac. Treptat, membrii “echipei de șoc” se vor retrage din afacere (după moartea lui Panikovski), cu excepția lui Bender, care ia de la Koreiko milionul mult-visat. Ce se întâmplă după, este absolut adorabil: milionarul nu poate cumpăra mai nimic, nu își mai poate face prieteni, și ajunge brusc pe pragul unei crize existențiale. Dă să trimită banii prin poștă statului, dar se răzgândește:
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Romanta samovarului - Ilf si Petrov

Anticariat carti autori sovietici, umor
Format: 20/13 cm-
NU ESTE PE STOC, INSA O CAUT LA COMANDA - pentru detalii va rog puneti cartea in cos. Scrieti la observatii ceva de genul: stiu ca nu e pe stoc dar doresc sa o cautati pentru mine si finalizati comanda. FOARTE EFICIENT ESTE DACA SUNATI LA TELEFON – clik pe butonul Contact si gasiti nr de telefon. de preferat cel rosu.
va voi trimite un mesaj cu un fisier atasat cu conditiile pentru a cauta aceasta carte sau mai multe altele care poate nici nu sunt postate pe site si le doriti !

la autor apar mai multi : Zoscenko Mihail, Panteleimon Romanov, Ilf Ilya

de format normal

Sunt o multime de proze umoristice acolo care ii ajuta pe oameni sa treaca in hohote prin viata. Hohote de ras fireste! Puterea sovietica de care si-au batut joc in toate scrierile lor si cu orice ocazie, drept multumire, i-a bagat pe-amandoi autorii la puscarie.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Dousprezece scaune - Ilf si Petrov

Anticariat carti autori sovietici, umor
Format:
de format normal

lectura frumoasa si isteata. Cei doi autori, Ilia Arnoldovici Ilf si Evgheni Petrovici Petrov au o serie de lucrari scrise impreuna, toate cu caracter satiric. Romanul de fata surprinde realitatea sovietica a anilor 1920-1930, ironizand “lumea noua” cu toate emanciparile aduse de aceasta.
Actiunea se invarte in jurul a douasprezece scaune si a doua personaje, Ippolit Matveevici, un functionar ce presteaza servicii in cadrul pompelor funebre si Ostap Bender, un sarlatan profesionist. Tema principala este descoperire averii lasate de soacra lui Ippolit, madame Petuhova, avere dosita cu iscusinta in tapiteria unuia dintre cele douasprezece scaune. Personajul Ostap Bender este un caracter care amprenteaza puternic fiecare actiune. Este istet, usor adaptabil, are intotdeauna solutii, are intotdeauna un plan de rezerva, face dovada cinstei in ciuda faptului ca este hot. Este un bun afacerist si negociator.
Aventurile celor doi se muta cu usurinta dintr-un oras in altul, cei doi joaca roluri diferite ca niste adevarati profesionisti, par sa dezvolte o adevarata relatie pentru ca interesul lor este comun: vor averea si singuri nu sunt in stare sa o gaseasca. Traiam cu impresia ca tradarea nu are ce sa caute intre ei si totusi ei sunt rusi, deci imprevizibili.
Un alt personaj prezent ca o umbra, mereu in urma lor, este parintele Feodor, cel care sfideaza spiritualitatea si imaterialul si care vrea cu prisosinta sa aduca averea la stapanul sau de drept, adica el, Inalta fata bisericeasca, Binefacatorul omenirii. Este un caraghios care in permanenta “o pateste” si care intotdeauna este cu o miscare in urma.
Intreaga inlantuire de evenimente garantez ca va aduce zambete, pe alocuri frustrare si mila. Este un roman rafinat, subtil si plin de sarcasm. Nu este usor de citit, mai ales pentru ca personajele rusesti au cate trei nume, deloc usor de retinut plus porecle sau alte nume alintate. E foarte usor sa pierzi firul, sa te intorci in urma cu paginile si sa te intrebi “Asta cine mai e? A, este tot el dar se numeste altfel…” Devine frustrant la un moment dat insa iata inca un motiv sa-i iubesti pe rusi.
Cartea are continuare… Vitelul de aur.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !