Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Gordon Volke
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Puisorul curios - Gordon Volke

Anticariat carti copii, elevi, scolari, aventura, povesti, basme
Format:
de format ceva mai mic decat A4 [210x260], cu ilustratii 3 D, de Robert Toon

Aflând de la mama lui, Găina, că fiecare viețuitoare are, peste zi, o oră numai a ei, Puișor pornește, curios, a întreba animalele din ogradă care ar putea fi ora lui. Iar aventura lui sfârșeste prin... învățarea orelor! Și, desigur, descoperă și care este ora lui. Ilustrația, dar mai ales realizarea tipografică sunt de-a dreptul spectaculoase: paginile colorate și cartonate ale cărții sunt meșteșugit asamblate manual, în forme tridimensionale, care, la răsfoirea volumului, fac ca animalele realmente să... prindă a se misca! Iar pe Purceluș, care trage de zor la aghioase, chiar îl poți auzi cum... sforăie! Fără glumă!
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !