Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Georgia Byng
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Incredibila carte despre hipnotism a lui Molly Moon - Georgia Byng

Anticariat carti thriller, horror, suspans
Format: 17/10 cm-
Fetița orfană Molly Moon trăiește în mohorâtul Cămin Hardwick, un orfelinat condus de și mai mohorâta domnișoară Adderstone, care inventează tot felul de pedepse, cum ar fi să o pună pe biata Molly să curețe toaletele cu periuța ei de dinți.
Când Molly descoperă într-o bibliotecă o carte veche și misterioasă despre hipnotism, viața ei cunoaște o transformare radicală absolut incredibilă. Domnișoara Adderstone va fi curând complet sub controlul lui Molly Moon, și nu numai ea, iar ticluirea unui plan pentru a scăpa din orfelinat devine floare la ureche, mai ales când fetița constată că are un ajutor prețios: puterea privirii sclipitoare emise de ochii ei verzi hipnotizatori, datorită cărora ea poate face cu oamenii orice vrea.
Numai că ceea ce nu știe Molly Moon este că fiecare mișcare a ei e urmărită de un străin sinistru, singurul care îi cunoaște secretul și care este decis să se folosească de extraordinarul ei dar pentru a-și duce la îndeplinire propriile planuri diabolice...
Scriitorea pentru copii Georgia Byng are talentul excepțional de a ști cum să țină cititorii într-un permanent suspans.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !