Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima paginć Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: George Nicolescu
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

In culisele Celor sapte surori - George Nicolescu

Anticariat carti Spionaj, Intrigi politice, Razboi
Format:
Cuvīnt īnainte
A fi sau a nu fi religios este o īntrebare pe care veacurile au ridicat-o īn fata omului, un ecou tulburator pe care mintea sa 1-a stīrnit, 1-a nascocit īn frigurile cunoasterii si ale creatiei. Gīndind lumea, omul s-a gīndit si pe sine. īnvingīnd fortele naturii īn masura īn care izbutea sa le domine, dar si mistificīndu-le, fetesizindu-le cīnd nu le putea supune, el a dat drumul īn lumea sa, alaturi de forta creatiei, si la stihia spaimei. Dar, printr-o inversiune ciudata, realizata īn canavaua sociala si psihica, teama s-a prefacut īntr-un iluzoriu si fantastic scut sau narcotic. Si narcoticul ia, deodata sau pe rīnd, alambicate forme : de magie, de mit, de cult, de vrajitorie, de superstitie, de mantica, de viata de apoi, de zeu sau dumnezeu... si scutul acesta iluzoriu poarta numele generic de religie.
Istoria a acumulat date pentru a reduce dubiul la īntrebarea pusa. Raspunsul este, īn principiu si prin fapte culturale, dat. Dar pentru ca oamenii de toata mīna sa poata sa-si dea cu inima deschisa si cugetul limpede singurul raspuns drept si adevarat - cel ateu, este nevoie de o interventie activa si adecvata īn constiinta. Mutatiile la care este supusa īn prezent īn toata lumea, si īndeosebi īn cea a socialismului, constiinta sociala si individuala sub bombardamentul intens al ritmurilor evolutiei economice, politice si stiintifice contemporane stīrnesc reflexe asteptate sau neasteptate, dorite sau nedorite īn sfera afectiva a psihologiei sociale si individuale, cu implicatii stimulative sau inhibitorii ale vietii si atitudinii religioase a oamenilor. Toate acestea pun cu acuitate necesitatea abordarii cu seriozitate, spirit stiintific si discernamīnt critic a studiului problemelor originii si evolutiei religiei. Este tocmai ceea ce īsi propune S. A. Tokarev īn prima istorie a religiilor lumii alcatuita pe baze marxiste.
Religia īn istoria popoarelor lumii este o lucrare edificatoare, convingatoare, īn paginile careia īsi dau īntīlnire un bogat material faptic cu o treceere īn revista directa si indirecta a īnfruntarilor de idei referitoare la diverse etape ale aparitiei si evolutiei
Prež: Negociabil īn funcžie de cāte (ŗi ce) titluri cereži.
Dacć sunaži e foarte posibil sć vć dau prežul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunaži la telefon ŗi NUMAI dupć aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieži AICI
O ultimć variantć:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !