Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Eoin Colfer
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Lista cu dorinte - Eoin Colfer

Anticariat carti copii, elevi, scolari, aventura, povesti, basme
Format:
de format ceva mai mic decat normal

Ramasa fara mama si alungata de acasa de tatal ei vitreg, Meg rataceste dintr-un loc in altul si intra in tot felul de necazuri, pana cand i se infunda de tot: dupa o incercare nereusita de a da spargerea in apartamentul unui pensionar, Meg are o altercatie cu complicele ei, care o ameninta cu un pistol si o trimite direct in... rai. Pardon, direct in... iad. Ba in rai! Nu, in iad! Sfintii si dracusorii se intrec sa puna stapanire pe sufletul ei, asa ca nu se stie inca unde-si va petrece vesnicia. Lupta e stransa, iar salvarea fetei atarna de un fir de par... al pensionarului pe care incercase sa-l jefuiasca.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Artemis Fowl - aventuri cu Opal - Eoin Colfer

Anticariat carti thriller, horror, suspans
Format:
de format ceva mai mic si mai ingust decat normal

Artemis planuieste sa fure celebrul tablou Spiridusul Hotoman, devenind astfel cel mai tanar hot din istorie care reuseste o astfel de performanta. Ce nu stie el este ca fiecare miscare a lui este urmarita de Opal Koboi, vechea lui rivala. Iesita din coma autoindusa, Opal are de gand sa se razbune pe toti cei implicati in capturarea ei. Iar lista e lunga: Artemis, Holly Short, Julius Root, Mulch Diggums ­ spiridusi si oameni deopotriva, toti sunt in vizorul ei. Salvarea lor sta in mainile lui Artemis, dar cum va reusi el sa faca asta, atata timp cat toate amintirile lui legate de lumea subterana au fost sterse?
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Artemis Fowl - Eoin Colfer

Anticariat carti thriller, horror, suspans
Format:
NU ESTE PE STOC, INSA O CAUT LA COMANDA - pentru detalii va rog puneti cartea in cos. Scrieti la observatii ceva de genul: stiu ca nu e pe stoc dar doresc sa o cautati pentru mine si finalizati comanda. FOARTE EFICIENT ESTE DACA SUNATI LA TELEFON – clik pe butonul Contact si gasiti nr de telefon. de preferat cel rosu.
va voi trimite un mesaj cu un fisier atasat cu conditiile pentru a cauta aceasta carte sau mai multe altele care poate nici nu sunt postate pe site si le doriti !

de format ceva mai mic si mai ingust decat normal

Primul volum dintr-o serie încântătoare, care poate face deliciul cititorilor de la șapte la șaptezeci și șapte de ani, ba chiar mai departe, o serie pe care ne-o pune la dispoziție Editura Rao.

Faceți cunoștință cu Artemis Fowl pe care, la o primă vedere, al trebui să-l simpatizați sau chiar să-l compătimiți. Chiar și la a doua vedere, dacă puștiul vă va da ocazia.

Deși bogat, Artemis nu este nici pe departe fericit. Are și motive. Tatăl său este dat dispărut, după ce a încercat să pună bazele unei afaceri tocmai în îndepărtata Rusie. Mama e cu mințile rătăcite — cinicii ar spune chiar că e nebun㠗 și-și petrece cea mai mare parte a timpului în cameră fără să aibă cea mai mică idee despre fiul ei. În aceste condiții, Artemis își găsește consolarea în Butler, credinciosul său paznic, un om suficient de masiv și de priceput în a da cu pumnul încât să nu se teamă de nimeni.

Dar aparenta bogăție a familiei este numai de fațadă. Investiția tatei i-a cam lăsat faliți pe restul membrilor. Asta e o problemă pentru Artemis?

Ei, nu chiar. Deoarece, sub masca de băiețel cuminte se ascunde un infractor versat. Inteligent peste medie și chiar peste maxime, Artemis își canalizează eforturile pentru a pune la care o afacere de care s-ar lepăda și cei mai periculoși infractori de pe suprafața pământului. Sau dedesubt.

Pentru că sub pământ există viață. Și când spun asta nu mă gândesc la râme și în niciun caz la cârtițe. Poporul… Poporul se află în străfundurile pământului după ce, odată, a stăpânit partea orientată spre soare a acestuia. Dar oamenii (sau Noroioșii, că așa ne spun ei) s-au înmulțit și elfii, centaurii, dorfii, goblinii și alte creaturi asemenea lor s-au retras. O idee destul de înțeleaptă de la ei pentru noi deoarece, dacă e să ne măsurăm în tehnologii, ei ne pot bate și cu ochii închiși.

Și au aur, mult aur. Despre care Artemis a aflat. Și a pus ochii pe o cantitate însemnată. Dar, pentru asta, mai întâi trebuie să răpească o zână. Și, pentru că Artemis nu se încurcă cu provocări de mâna a șaptea, o răpește pe Holly. Cine este Holly? Păi e suficient de importantă în echipa ei încât Poporul să se dea peste cap să o recupereze. Întreagă.

Și, în scurt timp, reședința Fowl este asediată. Dar Butler face față primelor valuri, astfel că este trimisă artileria grea. Un trol…

Cum se termină această aventură? Reușește Butler să-i facă față trolului? Cât de eficient este un dorf infractor (și ce este un dorf…). Ei bine, sunt prea grăbit să mă ocup de volumul doi pentru a vă povesti.

Dar mai pot să vă spun că mi-a plăcut la nebunie să citesc despre un puști care nu e numai inteligent, dar nu se străduiește deloc să salveze omenirea, ba chiar nu-i pasă nici cât negru sub unghie că o expune unui pericol mortal. El știe să-și urmărească propriile interese, asemenea unui om mare și, tot asemenea unui vulpoi versat, trecut prin Parlament, prin ambele camere și admis și pe ușa din dos, știe să manevreze oamenii în folosul personal. Este altceva, o carte care iese din tiparele, adesea plicticoase, a literaturii cu și pentru adolescenți. Este vorba de viață și de moarte. Și Artemis este dispu să lupte până la capăt.

Totuși, are și o slăbiciune…
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !