Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Diana Wynne Jones
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Castelul miscator al lui Howl - Diana Wynne Jones

Anticariat carti thriller, horror, suspans
Format: 18/10,5 cm
NU ESTE PE STOC, INSA O CAUT LA COMANDA - pentru detalii va rog puneti cartea in cos. Scrieti la observatii ceva de genul: stiu ca nu e pe stoc dar doresc sa o cautati pentru mine si finalizati comanda. FOARTE EFICIENT ESTE DACA SUNATI LA TELEFON – clik pe butonul Contact si gasiti nr de telefon.
va voi trimite un mesaj cu un fisier atasat cu conditiile pentru a cauta aceasta carte sau mai multe altele care poate nici nu sunt postate pe site si le doriti !

În ținutul Ingary, vrăjile, mantiile care te fac invizibil și cizmele de șapte leghe sunt lucruri cât se poate de obișnuite. Cu vrăjitoarea din Waste este însă altă poveste. După cincizeci de ani de liniște, se zvonește că are de gând să terorizeze din nou ținutul. Așa că, în momentul în care un castel negru se ivește la orizont, toată lumea crede că e mâna vrăjitoarei. Dar se dovedește că, de fapt, castelul aparține vrăjitorului Howl, despre care se spune că îi place să mănânce inimile tinerelor fete. Surorile Hatter și Sophie, Lettie și Martha sunt și ele avertizate să nu se aventureze singure pe stradă. Însă acesta nu e decât începutul. În acest puzzle magic, oamenii și lucrurile nu sunt ceea ce par. Identitățile se schimbă, destinele se întrepătrund, iubiții se încurcă. Vrăjitoarea din Waste a aruncat un blestem asupra lui Howl. Oare dezlegarea stă într-o celebră poezie? Și ce se va întâmpla cu Sophie odată ce va intra în castelul lui Howl și va face cunoștință cu demonul focului?
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !