Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Dan Kurzman
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Complot impotriva Vaticanului - Dan Kurzman

Anticariat carti Spionaj, Intrigi politice, Razboi
Format:
de format ceva mai inalt decat normal

Planul lui Hitler de a-l rapi pe Papa Pius al XII-lea

Un ordin șocant de la Hitler și neașteptata întorsătură luată de evenimente care reverberează și astăzi!

Este septembrie 1943, cel de-al Doilea Război Mondial devastează Europa, iar Adolf Hitler este furios că aliatul și prietenul lui Benito Mussolini a fost răsturnat de la putere în Italia. Trimite trupele germane în Roma și îi d㠄o misiune special㔠generalului SS Karl Wolff.
Misiunea: să invadeze Vaticanul și să îl răpească pe Papa Pius al XII-lea. Dovezile dezvăluie mai târziu că toți membrii curiei trebuiau asasinați și era posibil ca și papa să aibă aceeași soartă.
Intre timp, se fac planuri pentru deportarea evreilor Romei la Auschwitz ca parte a „Soluției Finale”.
Acum, atenți să intre și în grațiile Aliaților în probabilitatea tot mai mare a înfrângerii germanilor, generalul Wolff și ceilalți conspiratori încep să joace un joc periculos care le va schimba viețile, reputațiile și istoria: decide să întârzie complotul lui Hitler împotriva papei, chiar și când planurile de ridicare a evreilor din Roma sunt finalizate. Ca parte a acestui joc cinic, conspiratorii îl abordează pe papă, sperând să îl convingă că tăcerea lui în cazul inevitabilei acțiuni împotriva evreilor i-ar putea salva viața și comorile de la Vatican și poate ar diminua dimensiunile operațiunii împotriva comunității evreiești.
Indiferent de ceea ce va decide Pius, complotul împotriva lui va schimba cursul istoriei.
Această poveste a intrigilor și trădării este unul din cele mai extraordinare episoade ale celui de-al Doilea Război Mondial. Dan Kurzman este primul jurnalist care l-a intervievat pe generalul Wolff după eliberarea lui din închisoare după război. Iar aceasta este singura carte care spune întreaga poveste detaliată a complotului împotriva Vaticanului și a îndelungatelor sale consecințe.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !