Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima paginć Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Bernard Simiot
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Suez - 50 de secole de istorie - Bernard Simiot

Anticariat carti Spionaj, Intrigi politice, Razboi
Format:
Cu exceptia Oceaniei - sihastrita īn desertul de apa sarata ā Pacificului, unde si-a risipit cioburile īntr-o sumedenie de arhipelaguri si insule - continentele par a nu se fi resemnat cu singuratatea. Ce-i drept, nu se mai aduna īntr-un singur trup, ca odinioara, cīnd spasmele tectonice nu le separasera īnca cu brutalitatea lor caracteristica. Totusi, fiicele mamei Gea evita sa ramīna solitare, pastrīnd īntre ele relatii de strīnsa vecinatate, daca nu chiar contacte nemijlocite.
Astfel, Europa si Africa pot taifasui īn voie, fara sa ridice glasul, peste jgheabul strimt al Gibraltarului. Dincolo, departe-departe spre Rasarit, lantul Uralilor sudeaza Europa si Asia īntr-un organism unic, ca pe niste surori siameze. īn articulatia celuilalt umar al Asiei, cel extramoriental, bratul firav al Kamciatkai se īntinde spre torsul atletic al Americii de Nord. īn delicatul echilibru al unei singure poante, ca o balerina, transa meridionala a Lumii Noi braveaza gerurile si gheturile pex-ene ale Polului Sud, pentru a se apropia cīt mai mult de posomoritul tarīm al Antarcticii.
Doua cīte doua, uriasele tandari' ale Terrei īsi dau mīna īntr-o hora care īncinge globul si se īnvirteste odata cu el. Pe suprafata lui nu exista decīt un singur punct - unul singur ! - unde se īntīlnesc nu doua, ci trei continente.
E un loc modest, chiar tern, lipsit de orice spectaculos. De o severa austeritate, decorul se reduce la mocheta monocroma si fierbinte a nisipului. Nu tocmai riguros aliniate, cīteva siruri de dune nituiesc coltul nord-estic al Africii la masiva sarpanta a Asiei.
Prež: Negociabil īn funcžie de cāte (ŗi ce) titluri cereži.
Dacć sunaži e foarte posibil sć vć dau prežul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunaži la telefon ŗi NUMAI dupć aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieži AICI
O ultimć variantć:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !