Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Audra Barton
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Fata bogata, baiat rau - Audra Barton

Anticariat carti dragoste, romantic, iubire
Format: 20/13 cm-
O femeie singura in cautarea… singuratatii! O poveste intensa si captivanta care o readuce pe Audra Barton in fruntea scriitorilor de bestseller-uri. (Indianapolis Star)

“Vreau sa fiu singura!” erau cuvintele pe care Alexandra Beck le strigase parasind New York-ul, cu tot cu ziaristii lui de scandal si fostul logodnic, ca sa ramana apoi inzapezita la capatul lumii alaturi de un strain misterios. Cine era Lucas Stratten si ce voia de la ea? Si totusi se trezise dezvaluindu-i totul acestui personaj enigmatic, chiar si faptul ca era inca virgina. Spera insa ca nu pentru inca mult timp…
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !