Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Anne Rice
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Blackwood Farm - Anne Rice

Anticariat carti thriller, horror, suspans
Format: 18/10,5 cm
in limba engleza

este mentionat ca face parte din seria The Vampire Chronicles = Cronicile vampirilor

In her new novel, perennial bestseller Anne Rice fuses her two uniquely seductive strains of narrative -- her Vampire legend and her lore of the Mayfair witches -- to give us a world of classic deep-south luxury and ancestral secrets.

Welcome to Blackwood Farm: soaring white columns, spacious drawing rooms, bright, sun-drenched gardens, and a dark strip of the dense Sugar Devil Swamp. This is the world of Quinn Blackwood, a brilliant young man haunted since birth by a mysterious doppelgänger, “Goblin,” a spirit from a dream world that Quinn can’t escape and that prevents him from belonging anywhere. When Quinn is made a Vampire, losing all that is rightfully his and gaining an unwanted immortality, his doppelgänger becomes even more vampiric and terrifying than Quinn himself.

As the novel moves backwards and forwards in time, from Quinn’s boyhood on Blackwood Farm to present day New Orleans, from ancient Athens to 19th-century Naples, Quinn seeks out the legendary Vampire Lestat in the hope of freeing himself from the spectre that draws him inexorably back to Sugar Devil Swamp and the explosive secrets it holds.

A story of youth and promise, of loss and the search for love, of secrets and destiny, Blackwood Farm is Anne Rice at her mesmerizing best.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Un albastru infinit - Luanne Rice

Anticariat carti dragoste, romantic, iubire
Format: 18/11 cm-
Cu ani in urma, Lyra Davis lasa in urma o lume de bogatie si privilegii, precum si pe cei pe care ii iubea cel mai mult in lume, incapabila sa impace asteptarile familiei sale cu nazuintele propriei inimi salbatice. Acum duce o existenta linistita pe insula Capri, invatand sa e bucure cu adevarat de viata, alaturi de barbatul pe care il considera sufletul pereche.
Fiica ei, Pell, acum in varsta de 16 ani, si sora ei mai mica, Lucy, inca ii duc dorul mamei care le-a parasit cand erau copii. Pell crede ca stie motivele pentru care Lyra le-a abandonat, si, dupa moartea tatalui lor, va traversa lumea ca sa o gaseasca pe mama pe care si-o aminteste si sa afle adevarurile adanc ascunse, pe care Lyra nu a putut sa le dezvaluie pana acum. Un albastru infinit este o poveste despre dragoste, familie si prietenie in vietile a doua femei care se reintalnesc in locul unde incep visele – si unde se pot implini in cele din urma...
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Cronicile vampirilor - Anne Rice

Anticariat carti thriller, horror, suspans
Format: 18/10,5 cm-
6 volume, - am complet

seria Cronicile vampirilor:

1 Interviu cu un vampir 1995, 2006,
Este primul roman care il infatiseaza intr-un rol principal pe enigmaticul vampir Lestat de Lioncourt si a fost urmat de catre 9 continuări, cunoscute sub denumirea de Cronicile Vampirilor. Varianta cinematografica, denumita Interviu cu un vampir - Cronicile vampirilor a avut premiera in anul 1994 si ia avut in rolurile principale pe Brad Pitt, Tom Cruise, Kirsten Dunst, Antonio Banderas si Christian Slater. Romanul a fost vândut în mai mult de 8 milioane de exemplare la nivel mondial.
Aceasta este povestea lui Louis de Ponte du Lac, relatată de el însuși, despre călătoria prin viața muritoare și nemuritoare.Louis își amintește cum a fost transformat în vampir de către radiosul și sinistrul vampir Lestat și cum a fost inițiat, fără voia lui, în stilul de viața al unui vampir. Povestea lui se scurge printre străzile New Orleans-ului, definind momente cruciale, cum ar fi descoperirea copilei pierdute Claudia, pe care nu dorește s-o rănească, dar o transformă într-un vampir, lucru nepermis pentru un copil de vârsta ei. Inteligența și pasiunile ei de femeie sunt prinse în trupul acela micuț.Luis și Claudia își formează o alianță de nedestrămat, și chiar se stabilesc pentru o perioadă în opulentul cartier francez.Louis își amintește lupta Claudiei de a se înțelege pe ea însăși și ura pe care amândoi i-o poartă lui Lestat, care îi trimite în jurul lumii pentru a-i căuta pe alții din neamul lor. Louis și Claudia sunt disperați să-și găsească un loc al lor, de a-i gasi pe alții care sa ințeleagă, și pe cineva care să știe ce și de ce există

2 Vampirul Lestat 1987 -
Evenimentele nu continuă cronologic faptele prezentate în Interviu cu un vampir în care Louis narează o versiune diferită a vieții de vampir față de cea prezentată de creatorul său pe parcursul operei omonime.
În cel de-al doilea volum al seriei se relatează viața tânărului francez Lestat de Lioncourt în vârstă de 22 de ani și problemele sale familiale, plecarea în Paris împreună cu Nicolas pentru a deveni actor, transformarea într-unul dintre „Copii Întunericului” și căutarea răspunsurilor la întrebările despre imortalitatea sa și despre originile vampirilor.

3 Regina damnaților (1987) doar 1 buc !!!!
acest roman este continuarea poveștii care explorează istoria bogată a mitologiei și originii vampirilor și care datează în Egiptul Antic.
Prima parte urmărește câțiva vampiri diferiți pe o perioadă de câteva zile. Unele personaje apar și în celelalte două cărți, respectiv Armand, Daniel, Marius, Louis, Gabrielle și Santino. Fiecare din cele șase capitole din prima parte spune o poveste diferită despre o persoană sau un anumit grup. Două lucruri unesc aceste capitole: o serie de vise despre două surori gemene cu părul roșu și faptul că o ființă puternică ucide vampirii în lume prin combustie spontană.
Pandora și Santino răspund la strigătul telepatic de ajutor al lui Marius și îl salvează. Marius îi informează pe cei doi că Akasha a fost trezită de Lestat sau mai bine zis, de muzica rock cântată de el. Lestat s-a alăturat unei formații rock formată din muritori numiți Alex, Larry și Tough Cookie. Fiind trezită de muzica rebelă a lui Lestat, Akasha își distruge soțul, Enkil, și plănuiește să conducă lumea. Akasha este descoperită ca fiind sursa atacurilor asupra celorlalți vampiri.
Partea a doua are loc la concertul lui Lestat. Jesse, un membru al societății secrete numită Talamasca și rudă cu Maharet, este rănită mortal la concert. Aceasta este dusă la Maharet unde este transformată în vampir. Vampirii din prima parte a cărții se adună mai târziu în Sonoma. Singurii vampiri care nu sunt prezenți sunt Akasha și Lestat. Akasha îl răpește pe Lestat și îl duce în diferite locații prin lume.
Partea a treia are loc acasă la Maharet într-o pădure în Sonoma. Acolo Maharet îi spune lui Jesse, Marius, Santino, Pandora, Eric, Armand, Daniel, Gabriella și Louis povestea Akashei și a celor două gemene ( care sunt de fapt Maharet și sora ei, Mekare). Mai sunt prezenți Mael și Khayman,care știu deja povestea.
În a patra parte Akasha îi confruntă pe vampirii adunați în locul lui Maharet. Ea le explică planul pe care l-a făcut și le oferă vampirilor șansa să fie “îngerii” ei în această conspirație. Akasha plănuiește să ucidă 90 la sută din populația bărbaților din lume,pentru a elimina violența și războiul și să formeze o noua grădină a Edenului în care femeile o vor venera precum o zeiță. Refuzul vampirilor de a accepta oferta va duce la moartea acestora. Înainte ca Akasha să poată să îi distrugă, intră Mekare în scenă și o ucide prin decapitare. Mekare îi mănâncă creierul și inima și astfel salvează viața vampirilor rămași și devine noua regină a damnaților.
În partea a cincea, vampirii se strâng la locul lui Armand numit ”Insula Nopții” în Florida. În final fiecare merge în altă direcție. Lestat îl duce pe Louis să vadă Londra. După o vizită scurtă făcută lui Talbot ei pleacă din nou.

4 Povestea hoțului de trupuri (1998)
Lestat, eroul vampir, superstar al muzicii rock, adorat de milioane de oameni, tânjește să se întrupeze ca muritor. Singurul care îi va putea satisface această dorință este Hoțul de Trupuri, o creatură mai sinistră și mai rea decât orice demon. Cunoscutul Hoț de trupuri Raglan James îl ademenește pe Lestat într-o capcană de care el nu-și dă seama la început. Încrezător că va cunoaște din nou viața de muritor, cu trăirile și simțurile sale, și că va vedea din nou lumina soarelui, Lestat acceptă schimbul și își transferă spiritul într-un corp muritor, urmând ca peste câteva zile să revină în corpul său preternatural. Doar că James nu respectă înțelegerea și dispare cu corpul lui Lestat, lăsându-l pe acesta închis în trupul muritor. De-a lungul cărții acesta încearcă să-și recupereze trupul, ajutat de prietenul său, David Talbot, care în final ajunge el însuși în fostul trup muritor al lui Lestat, pe care cel din urmă îl transformă în final în vampir.

5 Diavolul Memnoch (1995)
Sunt povestite o sumedenie de intamplari, de reflectii asupra lumii, de la Creatie pana la omenire. Memnoch apare ca acuzatorul lui Dumnezeu care-i cere ajutorul lui Lestat, vampirul.
In cel mai palpitant roman al ciclului Cronicile vampirilor, lui Lestat vampirul, eroul ratacitor, monstrul viclean, i se ofera, in sfirsit, sansa mintuirii.
Purtat de misteriosul Memnoch, care pretinde a fi Diavolul insusi, Lestat trebuie sa treaca proba Purgatoriului si, mistuit de pasiuni lumesti, sa decida intre bine si rau, viata si moarte, creatie si distrugere.

6 Vampirul Armand (2004)
Pana acum, Armand a jucat un rol secundar in Cronicile Vampirilor. Acum el devine personajul principal, conducandu-ne din Kiev si Bizant pana in Venetia Renasterii, si din Parisul secolului al XIX-lea pana in New Orleansul zilelor noastre. O poveste plina de mister si de neasteptate rasturnari de situatie, senzuala si rafinata, in stilul cu care Anne Rice isi fascineaza intotdeauna admiratorii

- Vampirul Vittorio
Anne Rice si-a caracterizat romanul drept versiunea, in lumea intunecata a vampirilor, a inegalabilei povesti a lui Romeo si a Julietei. In Florenta secolului al XV-lea, tanarul Vittorio di Raniari asista la masacrarea familiei sale de o hoarda demonica. Setea de razbunare si iubire pentru frumoasa Ursula il poarta intr-un vartej ametitor spre adancurile cele mai intunecate ale religiei si catre transformarea implacabila in vampir, care il va marca pentru eternitate.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Vampirul Vittorio - Anne Rice

Anticariat carti thriller, horror, suspans
Format: 18/10,5 cm-
Noile cronici ale vampirilor
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Mumia - Anne Rice

Anticariat carti thriller, horror, suspans
Format: 18/10,5
are ca subtitlu : Ramses cel blestemat

probabil face parte dintr-o serie cu mai multe volume - dar doar aste am pe stoc
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

seria Cronicile vrajitoarelor - Anne Rice

Anticariat carti thriller, horror, suspans
Format: 18/10,5 cm
NU ESTE PE STOC, INSA O CAUT LA COMANDA - pentru detalii va rog puneti cartea in cos. Scrieti la observatii ceva de genul: stiu ca nu e pe stoc dar doresc sa o cautati pentru mine si finalizati comanda. FOARTE EFICIENT ESTE DACA SUNATI LA TELEFON – clik pe butonul Contact si gasiti nr de telefon.
va voi trimite un mesaj cu un fisier atasat cu conditiile pentru a cauta aceasta carte sau mai multe altele care poate nici nu sunt postate pe site si le doriti !

vol 1 Ora vrajitoarelor - partea 1
vol 2 Ora vrajitoarelor - partea 2
vol 3 Lasher
vol 4 Taltos
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !