Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Ana si Mircea Petean
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Ocolul lumii in 50 de jocuri creative - Ana si Mircea Petean

Anticariat carti copii, elevi, scolari, didactic
Format:
NU ESTE PE STOC, INSA O CAUT LA COMANDA - pentru detalii va rog puneti cartea in cos. Scrieti la observatii ceva de genul: stiu ca nu e pe stoc dar doresc sa o cautati pentru mine si finalizati comanda. FOARTE EFICIENT ESTE DACA SUNATI LA TELEFON – clik pe butonul Contact si gasiti nr de telefon. de preferat cel rosu.
va voi trimite un mesaj cu un fisier atasat cu conditiile pentru a cauta aceasta carte sau mai multe altele care poate nici nu sunt postate pe site si le doriti !

de format ceva maimare decat normal

Prin joc poti face ocolul lumii de mai multe ori in aceeasi zi. Fantezia si creatia sunt la ele acasa in cetatea jocului. Orice adult care lucreaza sau se ingrijeste de copii nu poate ignora importanta jocului. Ana si Mircea Petean ne invita sa facem cu ei -Ocolul lumii in 50 de jocuri creative- pentru a descoperi universul minunat al jocului cu cuvintele si rolul sau atat terapeutic, cat si de stimul al dezvoltarii.

George Pruteanu vorbea despre această carte ca despre o minunată călătorie în labirintul române pe durata căreia autorii au făcut risipă de fantezie și ingeniozitate. Constantin Stănescu a socotit-o o mostră de rezistență culturală împotriva sistemului totalitar. Mircea Mihăieș crede că este un excelent antidot împotriva presiunii calculatorului și televizorului. Alții vorbesc despre ea ca despre o superbă colecție de exerciții de dezvoltare a uimirii. Ajunsă la a treia ediție, "Ocolul lumii în 50 de jocuri creative" a devenit best seller-ul editurii noastre.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !