Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Al. Donici
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Fabule - Al. Donici

Anticariat carti literatura romana, poezii
Format:
de format mic
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
        Detalii

Fabule - Al. Donici

Anticariat carti copii, elevi, scolari, aventura, povesti, basme
Format:
sau Alexandru Donici

de format normal

El vădește o intuiție sigură la caracterizarea personajelor prin descriere, monolog și dialog. Elementele de ironie, umor sau comic imprimă fabulelor dinamism și suplețe. În mod creator sunt utilizate numeroase proverbe, zicători și expresii populare. Din volum fac parte:

Cartea I

Vulturul și albina, Greierul și furnica, Vulpea și măgarul, Lupul și cucul, Gâștele, Vulpea și Bursucul, Parnas, Vulturul și paingul, Sticletul și ciocârlia, Leul și iepurele, Lupul și lupușorul, Momița și două mâțe, Calul și călărețul, Două poloboace, Leul la vânat, Bărbatul cu trei femei, Măgarul, Antereul lui Arvinte, Pieptenul, Vulpea pedepsită, Racul, broasca și știuca, Vulpea în livadă, Elefantul în domnie, Pietrenii și Bistrița, Măgarul și Privighetoarea, Lupul Nazâr, Pizmătarețul și șarpele, Galbenul, Teiul și stejarii, Veverița.

Cartea II

Înființarea fabulei, Șoarecele și guzganul, Morarul, Lupul și motanul, Florile, Râul și heleșteul, Furnica, Ursul la priseci, Momița și oglinda, Liliacul și rândunelele, Înțeleptul și magnatul, Lupul la pieire, Doi câini; Calul și măgarul, Împărțeala, Muntele, Cheltuitorul și rândunica, Lupul și Șoarecele, Fierul și argintul, Oracolul, Norocul în Vizită, Doi raci, Țăranul și oaia, Țăranul și calul, Poetul și bogatul, Autorul și hoțul, Prieteșugul și amorul. Volumul cuprinde și fabule „Din periodice”care tratează teme menționate anterior precum și o serie de poezii precum (D-lui Grigorie Alexandrescu, Epigramă, Zi întâi aprili, Dorința românului din 1862, La mormântul unui doctor) . Volumul se încheie cu dramaturgia Guraleiul.
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !