 Anticariat Librarie - Mii de carti vechi si noi din cele mai diverse categorii
|
|
Anticariat Librarie => Detalii carte: Ciupercile in industria alimentara si in arta culinara - Mitrita Bahrim
|
 Carte de bucate
 Ghidul micii gospodine
 Condimente si sosuri dietetice
 100 de meniuri - pentru toate anotimpurile |
Titlu:
|
Ciupercile in industria alimentara si in arta culinara
|
Autor:
|
Mitrita Bahrim
|
Format:
|
20,5/14,5 cm-
|
Descriere:
|
In lucrare se face mai intai descrierea si recunoasterea ciupercilor comestibile comparativ cu cele otravitoare, explicatiile fiind insotite de 32 de planse colorate, dupa care se arata valorificarea ciupercilor pentru industria alimentara si folosirea lor in arta culinara. Pentru industria alimentara, lucrarea de fata trateaza tehnologia sortimentelor de ciuperci cu noi retete, diversificate pe sortimente ca: muraturi, marinate, supe concentrate, conserve si altele.
|
Preț:
|
Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți. Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.
|
Editura:
|
Tehnica
|
Colectia:
|
|
An aparitie:
|
1979
|
Nr pagini:
|
208 + 24 pg cu planse
|
Categoria:
|
carte de bucate, culinar, bucatarie, retete, mancare, gastronomie
|
Grad uzura:
|
buna
|
Observatii:
|
|
Adaugă în coș
|
De același autor, din aceeași colecție, din aceeași categorie ... |
|
© 2025 Anticariat Librarie, Ploiesti. Toate drepturile rezervate.
|
|
|