Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima paginć Impresii Contact  
    Anticariat Librarie => Detalii carte: Sinceritate - Warwick Deeping

Carte: Sinceritate - Warwick DeepingAdaugć īn coŗ


Ultimul refugiu


Sinceritate


Sorrell si fiulCand investesti in iubire

Titlu:

Sinceritate

Autor:

Warwick Deeping

Format: 20/13 cm- 
Descriere:

Un amurg umed de iarna se strecura printre padurile de stejari aflate la apus de oraselul Navestock, facīnd ca negrul si cenusiul cīmpiei sa para mai reci si mai triste. Scīrtīitul rotilor si tropotul cailor uzi leorca rasunau pe soseaua principala īn pas cu bataia vīntului. Batrīnul Tom Tyser, īnfofolit si cocotat pe capra trasurii de la Cerbul alb, īsi scutura apa de pe borurile palariei si bodogani :
- Nici c-am mai apucat vreme ca asta ! De sapte zile nu ma mai īntorc acasa decīt balacind prin noroi.
Era īntr-adevar o vreme tare ploioasa, si valea Navestok-ului dadea impresia unui fund de mare, rasarit pe neasteptate din era primara, īnca īmbibat de apele ce se retrageau īnspumate. Cīmpia se īntindea noroioasa si trista ; copacii īsi scuturau apa de pe crengi, suierīnd de parca ar fi suduit. Cīt priveste caii suri ai trasurii, acestia īsi tineau urechile pleostite si nu le ciulira nici macar cind auzira cornul postasului. Trasura cu roti rosii a domnului Winkworth urca greu, scīrtīind si opintindu-se. Era o vechitura amarīta care-si tīra zilnic, īntre calea ferata de la Wannington si oraselul Navestock, tabliile negre si decolorate si interiorul mucegait, cu iz de baligar si de paie.
Calatorul asezat pe capra alaturi de batrīnul Tom Tyser zari oraselul Navestock desprinzīndu-se din estomparea amurgului ca o stīnca uriasa dintr-o mare cenusie. La īnceput aparu īn vale ca o masa informa si negricioasa, dar īndata ce trasura depasi ghereta paznicului de la castelul Iertarii si o apuca, leganīndu-se, de-a lungul rīului umflat, luminile īncepura sa licareasca. 

Prež:

Negociabil īn funcžie de cāte (ŗi ce) titluri cereži.
Dacć sunaži e foarte posibil sć vć dau prežul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

       Detalii:
Editura: Medicala 
Colectia:  
An aparitie: 1974 
Nr pagini: 376 
Categoria:

Dragoste, romantic, iubire 

Grad uzura: foarte buna 
Observatii:  
Adaugć īn coŗ


Amintiri

Saruta-ma

Esti o mironosita si ...

Imaginea din oglinda

Cantecul sirenei

Amanta de abanos
<< Inapoi <<  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunaži la telefon ŗi NUMAI dupć aceea pe:

(aici raspund doar cand am netul deschis)

sau
Scrieži AICI
O ultimć variantć:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !