Contact:  Vodafone: 0723 318 590  
Vodafone este telefonul la care ma gasiti oriunde. La celelate telefoane raspund doar daca sunt acasa. Nu sun inapoi la apelurile pierdute.
Va sugerez ca daca nu am raspuns sa sunati pe nr de Vodafone. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Din experienta mea reiese ca cei cu care am vorbit direct au inteles mult mai exact situatia indiferent daca au comandat sau nu !!! Cu foarte multe persoane care nu au acceptat aceasta discutie directa au aparut neintelegeri. Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, nu vreau sa fortez pe nimeni sa cumpere sau sa vorbeasca cu mine. E alegerea dvs. Insa e posibil ca sa aveti nemultumiri care ar fi foarte probabil sa le eliminati daca am discuta direct si ati intelege exact situatia cu ceea ce comandati !!! Discutia directa e mult mai bogata in nuante si intelegerea este mult mai buna. Intrebarile au un raspuns instantaneu si se pot face precizari pana intelegerea este corecta si completa !!!
Prima pagină Impresii Contact  
  Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.   Cosul meu
de
cumparaturi
    Anticariat Librarie => Lista carti => Cautare: Marian Luca
Pagini:  ( 1 )  >>  
        Detalii

Magicianul viselor - Marian Luca

Anticariat carti gen aventura, fantastic, mistic
Format:
http://www.stiriactuale.ro/life-style/13241-magicianul-viselor-o-carte-scrisa-in-19-ani-acum-in-librarii.html#sthash.q7j7NpRR.PTepsYdG.dpbs

În aceasta carte am evidențiat trei ipostaze în care sunt puse aceleași personaje, legate între ele prin destine, roluri și misiuni ce se întretaie și se completează reciproc: descoperirea și construirea de căi spirituale; salvarea magică a celor loviți de răutatea semenilor; calitatea de înger păzitor al vieții persoanelor iubite.
Sub steagul luptei cu forțele malefice care tind să acapareze lumea, eroii noștri polițiști și apropiații lor ajung, prin acțiuni pline de suspans, ca fiecare din ei să treacă cel puțin o dată prin încercări grele de viață și moarte, în care relația cu divinitatea este primordială. Cu precădere am încercat să relev dorința omului de a-și depăși limitele fizice și mentale și de a se pune în slujba celorlalți și a unor cauze nobile.
Am utilizat un limbaj obișnuit, uneori comic, presărat cu destule elemente de jargon și argou, astfel ca cititorii, mai ales cei tineri să se regăseasacă într-o viziune normală și uneori paranormală asupra misiunii apărătorilor legii și valorilor umane.
Autorul
Preț: Negociabil în funcție de câte (și ce) titluri cereți.
Dacă sunați e foarte posibil să vă dau prețul pe loc sau imediat ce ajung la PC.

Adauga in cos
Pagini:  ( 1 )  >>  
 Web Design  Web Hosting  

Nu gasiti o carte ?

Rog sunați la telefon și NUMAI după aceea pe:
SKYPE

sau
Scrieți AICI
O ultimă variantă:

O vom gasi in reteaua noastra de colaboratori !